Długo zastanawiałem się, czy wogóle to wrzucać. jednak ciekawość Waszej opinii o tym sposobie konwersji i obróbki zwyciężyła. Nie jestem pewien czy dział jest odpowiedni, jeśli nie, proszę z góry o przeniesienie.
Szukaj
Długo zastanawiałem się, czy wogóle to wrzucać. jednak ciekawość Waszej opinii o tym sposobie konwersji i obróbki zwyciężyła. Nie jestem pewien czy dział jest odpowiedni, jeśli nie, proszę z góry o przeniesienie.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Dla mnie za ziarnisto i zbyt ciemno.
Dla mnie rowniez.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
a sam kadr?
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Hmm, kadr powiedzmy, że nie jest zły ale o ziemię nie rzuca. A Tobie osobiście, w głębi ducha to zdjęcie się na prawdę podoba? Bo ja szczerze mówiąc bym je usunął choć to nie mój styl i dlatego moja opinia traci na wiarygodności.
Skontaktuj się z nami