A co byście powiedzieli np na coś takiego ?:
Ze względu na kupno sb600 nie dysponuje za dużymi funduszami i nie chciał bym zapłacić wiele.
Plecak oczywiście jest super wygodny, też przez pewien czas zastanawiałem się na zakupem czegoś dobrego, co wystarczyłoby na parę lat i było uniwersalne. Ostatecznie - po długotrwałym "zgryzie" zdecydowałem się na torbę Nikosia, która była niegdyś dodawana jako grant do D70. Zdecydowałem się na nią, bo jest duża, mieści cały mój zestaw bez konieczności odłączania Sabinki (osobiście uważam, że takie rozwiązanie jest dobre dla sprzętu - wszystko masz w całości i nie musisz się bać o trwałość gorącej stopki). Wygląd ma niczego sobie więc pasuje do każdego rodzaju ubrania (nie wiem jak z chodzeniem na golasa - jeszcze nie próbowałem). Ja za swoją nową torbę zapłaciłem na alledrogo niecałe 100 zł. + koszty przesyłki. Uważam, że za taką cenę nie dostaniesz nic lepszego, ale miej świadomość wad takiego rozwiązania. Osobiście stwierdzam, że na pewno nie będzie chroniła sprzętu w takim stopniu jak szczelny plecak i nie będzie nadawać się na wyprawę w góry. Weź pod uwagę wszystkie + i -. Nikon CS-EU01 Digital SLR System Bag - wpisz w googlach i zobacz jak wygląda. Aha! Trzeba uzbroić się w cierpliwość, bo trochę trudno natrafić na nówkę, mnie się jednak udało jestem mega zadowolony. Pozdrawiam!
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami