Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: D90 Grip

Domyślnie

4,5 kl./s to za mało. Napewno w naturze/ przyrodzie jest tyle potrzebne! Jak ptak ląduje na gałezi, jak staruje, to jest potrzebne! Uwierz mi

znajomy ma d300 + grip-a i ma 9kl./s!!! I to jest coś, przez przypadek nacisnąłem migawke i od razu seria!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    znajomy ma d300 + grip-a i ma 9kl./s!!! I to jest coś, przez przypadek nacisnąłem migawke i od razu seria!

d300 ma po pierwsze z mb-d10 8 kl/s

a po drugie, nie używasz już wtedy standardowego akumulatora en-el3e w gripie, bo mając gripa i w nim aku en-el3e to dalej masz 6 kl/s

dopiero jak kupisz en-el4 lub 4a to masz 8 kl na sekundę, ale już wtedy nie doładujesz go ładowarką zestawową, tylko musisz kupić specjalną do aku. en-el4, en-el4a

albo cały zestaw pdk1 za około 1700 zł
    Ostatnio edytowane przez Antonioo ; 15-12-2009 o 19:57

Domyślnie

ale ma sie 8kl./s to i mnie rusza..

a d300s ma 7kl./s z miejsca zaczynam sie na niego czaic (zrezygnowałem z d90 ) - a raczej zbierac fundussze

Domyślnie

no to jak ci na tym zależy to sprawę masz rozwiązaną.....teraz tylko zbierać kasę....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karl Johansson Zobacz posta
    A co w tym chorego? Tak szczerze - po co Ci więcej, niż 4.5kl/s?
    Ja się zastanawiam po co 6kl/s w d300, nawet na koncertach czy w sporcie nie ma potrzeby na większą szybkość serii - zdarzało mi się robić i to, i to. Tylko kilka razy użyłem serii, ale tej wolniejszej, która u mnie ustawiona jest na 3kl/s, o ile dobrze pamiętam.
    to sobie stań przy pasie startowym i spróbuj uchwycić idealnie mijankę samolotów na pokazach to będziesz chciał choćby i 10
    Zagrypione D850 i D7200, Sigma 150-600 Sport, S 18-35 1.8, S 10-20 3.5, N35 1.8 i wskrzeszony Jupiter, pare(set) fotek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów