może i to pomysłowe... Niemniej mnie już nudzą te Twoje autoportrety... Wciąż to samo - Co za dużo to i .....
Mam świadomość, że połowa forum się ze mną zapewne nie zgodzi :P
Szukaj
może i to pomysłowe... Niemniej mnie już nudzą te Twoje autoportrety... Wciąż to samo - Co za dużo to i .....
Mam świadomość, że połowa forum się ze mną zapewne nie zgodzi :P
ten autoportret raczej nie przemawia do mnie ,a szkoda bo czasem fajne wstawiałaś![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
choc jestes ladna kobieta, to jednak nie moge sie powstrzymac ... masz w portfolio cos oprocz autoportretow ???
a co do foto ... humm sam nie wiem czy mi sie podoba czy nie ...
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
zastanawia mnie jedna rzecz....
kto Ci karze wchodzic na jej "temat" skoro wiesz ze novika robi tylko Auto ktore tak bardzo ci sie znudzilo ??
a moze liczys zna cos wiecej na jakis maly self akcik ?? nie wiem moze jeszcze cos innego Ci w glowie zaswitalo...
o wejde sobie i napisze nowice ze jej za duzo na forum...
nie podoba sie nie wchodz... a jak wchozisz i masz zamiar skomentowwac to napisz jej cos madrego, podsun jakis pomysl na autoportret... moze po to by cie nastepnym razem czyms zaskoczyla...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Nie wiem czy powinienem się wypowiadać, bo Hanibal duuuży jest :P
Widziałem całą masę prac Noviki tak tutaj jak i na Digarcie itp nieważne i muszę przyznać, że większość z tych prac była bardzo podobna, jednak odkąd Hanibal wyciągnął pomocną dłoń widać zmiany.
Inny make-up, inne pozycje, kadr, spojrzenie itd.
Pisanie w postach daj spokój, pokaż krajobraz itd mija się z celem. Ciekaw jestem ile z krytykujących osób próbowało zrobić swój autoportret...
Novika już dawno pokazała, że ma jakieś swoje zdanie i tego się trzyma.
Osobiście twierdzę, że ma ogromny potencjał.
Napewno jako modelka, co do fotografowania to dłuuuuuga droga, ale cały czas udowadnia nam, że chce... a to dużo moim zdaniem.
Kilka słów do Noviki. Jest coraz lepiej. Bardzo podoba mi się połączenie kolorów makijażu na ostatnim zdjęciu.
Cera dla mnie troszkę zbyt zimna. Przebarwienia w okolicach szyi![]()
Skontaktuj się z nami