Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: ---

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

może i to pomysłowe... Niemniej mnie już nudzą te Twoje autoportrety... Wciąż to samo - Co za dużo to i .....
    Mam świadomość, że połowa forum się ze mną zapewne nie zgodzi :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    może i to pomysłowe... Niemniej mnie już nudzą te Twoje autoportrety... Wciąż to samo - Co za dużo to i .....
    Coś w tym jest, jednak czasem wchodzę i choć wiem co będzie to oglądam. Te zdjęcie natomiast jakoś tak dziwnie odbieram, może przez kadr, krzywi mi głowę. Jak dla mnie za duży chaos z włosami i boli mnie szyja .
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

ten autoportret raczej nie przemawia do mnie ,a szkoda bo czasem fajne wstawiałaś
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

choc jestes ladna kobieta, to jednak nie moge sie powstrzymac ... masz w portfolio cos oprocz autoportretow ???

a co do foto ... humm sam nie wiem czy mi sie podoba czy nie ...
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

ja sie zgodze

a zdjecie przede wszystkim nieostre

Domyślnie

zastanawia mnie jedna rzecz....
    kto Ci karze wchodzic na jej "temat" skoro wiesz ze novika robi tylko Auto ktore tak bardzo ci sie znudzilo ??
    a moze liczys zna cos wiecej na jakis maly self akcik ?? nie wiem moze jeszcze cos innego Ci w glowie zaswitalo...
    o wejde sobie i napisze nowice ze jej za duzo na forum...
    nie podoba sie nie wchodz... a jak wchozisz i masz zamiar skomentowwac to napisz jej cos madrego, podsun jakis pomysl na autoportret... moze po to by cie nastepnym razem czyms zaskoczyla...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Nie wiem czy powinienem się wypowiadać, bo Hanibal duuuży jest :P
    Widziałem całą masę prac Noviki tak tutaj jak i na Digarcie itp nieważne i muszę przyznać, że większość z tych prac była bardzo podobna, jednak odkąd Hanibal wyciągnął pomocną dłoń widać zmiany.
    Inny make-up, inne pozycje, kadr, spojrzenie itd.
    Pisanie w postach daj spokój, pokaż krajobraz itd mija się z celem. Ciekaw jestem ile z krytykujących osób próbowało zrobić swój autoportret...
    Novika już dawno pokazała, że ma jakieś swoje zdanie i tego się trzyma.
    Osobiście twierdzę, że ma ogromny potencjał.
    Napewno jako modelka, co do fotografowania to dłuuuuuga droga, ale cały czas udowadnia nam, że chce... a to dużo moim zdaniem.
    Kilka słów do Noviki. Jest coraz lepiej. Bardzo podoba mi się połączenie kolorów makijażu na ostatnim zdjęciu.
    Cera dla mnie troszkę zbyt zimna. Przebarwienia w okolicach szyi
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Uprawnienia umieszczania postów