powiało egocentryzmem ...
Szukaj
powiało egocentryzmem ...
OK, wyjaśnijmy sobie wszystko jasno. Nie jestem egocentryczna miomo że moja fotografia może tak mnie pokazywać. Nie znacie mnie... więć nie oceiajcie pochopnie. Bo jak na razie nie umiem się zmotywować by zrobić komuś sesje....
Boje się że ktoś poświęci mi swoj cenny czas a ja nie nie bede umiała zrobić dobrego zdjęcia. Boje się ze zawiodę oczekiwania tej osoby. Ale spokojnie Locter nie musisz się o mnie tak strasznie bać .. Wiesz życze kazdemu by był takim leniem jak ja.. Taka łatka do mnie nie pasuje. Ja lubie swoją pasje i rozwijam ją w wolnych chwilach, czekam aż zalicze sesje na uczelni i wtedy semestr letni mam wolny, to pokaże WAM jaki mam w sobie POWER :P Więc luzik... a poza tym mam ludzi którzy wierzą we mnie i wiedzą jaki mam potencjał...
A ja mam mały problem z oceną ponieważ nie widzę zdjęcia ... może i coś próbuje zaczytać przeglądarka z image shake ale nic więcej. Można prosić o ponowną edycję wątku?
Teraz zdecydowanie lepiej, w końcu już coś widzę ...
Od czego by tu zacząć, nie jestem jakimś autorytetem czy profesjonalistą ale podoba mi się klimat twoich prac i nie rozumiem dlaczego inni się czepiają pisząc ... hmmm chyba im się w głowach troszkę od bycia "artystą fotografem" że tak powiem *****........ ał ..... o skoro tak najeżdżają ale to już ich sprawa i każdy ma prawo fotografować co chce i jak chce. Zdecydowanie lepsze twoje prace widziałem i tym razem proponuję jeszcze raz popracować technicznie nad pomysłem, który wydaje się być jak dla mnie ciekawy.
Zastrzeżenia:
- balans bieli [troszkę skopsany]
- brak ostrości chyba wynika to z tego że jest to auto .... popraw
- kadr moim zdaniem lepiej było by w orientacji poziomej bądź cięcie w kwadrat winieta jaką da się zauważyć bądź filterek za bardzo gryzie w oczy.
Pozdrawiam Paweł
Paweł dziękuje za konstruktywną wypowiedz pod moją pracą. Cały czas sie uczę techniki niestety nie kazdemy tak szybko wszystko wychodzi. Rady wezme sobie do serca i postaram się następnym razem pokazać nieco inną mnie... No chyba ze wreszcie pokaże jakieś inne foto.
po takiej ilości komentarzy dałabyś już spokój z tymi auto... Zrób jakiegoś ptaszka na gałęzi albo coś innego![]()
Pozdrawiam,
http://www.slawomirdejneka.com
Skontaktuj się z nami