Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: plecak foto

Domyślnie plecak foto

No wlasnie - jak w tytule... plecak musi spelniac takowe kryteria:

notebook 13''
    D70
    Sigma 28-70
    sigma 70-300
    sigma 17-35
    sigma ef500dg

No i wiadomo, jakies tam filterki, baterie itp. Plecaki ktore ogladalem wygladaly tak, ze jeszcze 2 cm w ktoras strone i juz wymagalyby stelaza, a ja potrzebuje czegos dyskretniejszego - moge nawet zrezygnowac z targania jednego ze szkiel.

Kasa nie gra roli (ale w granicach rozsadku).
    Mam na oku kilka modeli - naneu, tamrac, lowepro... no i wlasnie - chcialbym poprosic Was o wasze subiektywne opinie i sugestie co w wybrac.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

autograf
    Gość

Domyślnie

A działu nie pomyliłeś?

Domyślnie

kurcze, fakt z rozpedu napisalem w cafe.

Prosze zatem o przeniesienie. Za duzo otwartych okienek to jednak tez niedobrze.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Ja standardowo polecam Naneu Pro Alphę.
    Mam ją już parę lat i jest niezawodny.
    13" laptop wejdzie nawet do tej wersji bez kieszeni na laptopa (choć w tych nowych już taka jest).

Fajne plecaki oferuje też Crumpler, ale to już sporo wyższa półka.

Mi osobiście podoba się także plecak Case Logic SLRC4

Domyślnie

ale jak z jego wielkoscia? wlasnie nad alfa sie zastanawialem, ale z tego co widac na zdjeciach jest on ogromny - nie mialem okazji go pomacac.

Glownie o to mi chodzi - o cos jak najmniejszego przy moich wymaganiach...

Domyślnie

A ja proponuje cos ze stajni Lowepro. Posiadam plecak oraz torbe a kolejna jest w trakcie kupowania. To co przezyl moj plecak i patrzac na to jak wyglada to wielki szacunek. Do tej pory prawie jak nowy jest.
    O 1700 post
    Ostatnio edytowane przez sebah ; 27-09-2008 o 17:15

Domyślnie

myslalem o compudaypack - ale ni cholery mi sie on nie podoba. No i nadal nie wiem jak z jego gabarytami - suche rozmiary niewiele mi mowia. Dlatego prosilem o subiektywne opinie uzytkownikow...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    myslalem o compudaypack - ale ni cholery mi sie on nie podoba. No i nadal nie wiem jak z jego gabarytami - suche rozmiary niewiele mi mowia. Dlatego prosilem o subiektywne opinie uzytkownikow...
    Tego plecaka? ktory Ty wymieniles niestety nie posiadam i nie odpowiem na Twoje pytanie, ale mam propozycje wejdz na strone www.torbylowepro.pl tam po lewej stronie masz kontakt do pracownikow. Ja utrzymywalem konttakt z Bogdanem i powiedzialem jaki sprzet mam a on zaproponowal mi plecaki i torby ktore to pomieszcza. Bardzo mi pomogl i odpowie na Kazde pytanie bardzo skrupulatnie. Ogolnie facet ktory wie o czym mowi. Sprawdz sam

Domyślnie

nie nie, nie o tym konkretnym modelu, tylko generalnie - moze ktos ma podobny sprzet i kupil cos specjalnie do niego. Obojetnie czy to bedzie lowepro, czy tamrac, czy naneu. generalnie chodzi mi o odczucia uzytkownikow co do wielkosci plecakow na sprzet.

Domyślnie

Alpha wcale nie jest taka ogromna.
    Ja miałem Orion Trekkera 2 i powiem szczerze, że Alpha jest trochę większa.
    Natomiast komfort, jaki ten plecak daje, to naprawdę 1 klasa.
    Plecaki łamane na pół są niewygodne, dlatego odradzam wynalazki typu CompuDaypack.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów