Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Kącik KKM

Domyślnie

rozumiem sentyment do marki. sam go mam, choć do innej.

Ale pozostanie przy nazwie konicaminolta jest nieperspektywiczne. pomyslcie o sytuacji za 2-3 lata.
    większość na forum stanowią amatorzy i to zaczynający przygodę z fotografią.
    tutaj - uzytkownicy D50 i coolpixów. większość nie zna analogów nikona!
    forum jak ma być dobre, to musi byc popularne, a jak popularne i masowe to kierować sie musi nie sentymentem a ilością użytkowników - rynkiem. Minolciarze będą stanowili w nim zdecydowaną mniejszość. Tak jak tu uzytkownicy nikonów FM i podobnych.

chyba, że się spodziewacie, że nie ma to sensu bo za 3 lata ktoś to przejmie i zmieni nazwe ..

P.S. uzywam coś Minolty - światłomierz. I jest najlepszy z mozliwych.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Oszczędny w słowach Awatar wit-o
    Miasto
    Prudnik-Wrocław

Domyślnie

Wiesz sentyment jak sentyment - do dzis sa kluby brytyjskich samochodow Mini Morris, choc wlascicielem od jakiegos czasu jest niemieckie BMW, ktory wypuszcza wlasne 'unowoczesnione' pod nazwa Morris...
    dopuki jestesmy My, bedzie to Klub KM

Domyślnie

nie uwierze, że chcecie być nie rozwijającym się skansenem ludzi wspominających stare dobre czasy (aczkolwiek takie one były!)
    jeśli tak, trzeba było zostać przy nazwie Minolta a nie KM.

naprawdę życzliwy
    Jacek
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Miasto
    Prudnik-Wrocław

Domyślnie

Nie mi decydowac o nazwie Klubu
    Tak, jak jest, jest swietnie, bo Klub stanowia fantastyczni ludzie, pasjonacii.
    Szczerze, to osobiscie nie dbam o to, by nazwa Klubu byla postępowa, trendy, na czasie, a wiec SAKM, czy jak tam inaczej (bo dla mnie to TYLKO nazwa)
    Mozna byc w klubie KM, podpinac szkla do body Alphy... i co z tygo? Mi, jak pewnie wielu osobom, najzupełniej to nie przeszkadza, bo chyba nie chodzi o nazwe miejsca, gdzie sie spotykamy, ale o to co robimy i jak to robimy, czyz nie ?!
    KonikeMinolte (modele Dynax D) i Sony Alphe łącza wspolne korzenie, bagnet i... stabilizacja obrazu w korpusie czyli nic na dobra sprawe sie nie zmienia.
    Rozwijamy sie caly czas, a do tego wspominamy stare, dobre czasy

pozdrawiam

powyzsze to moje osobiste zdanie, a nie Klubu, zeby pozniej nie bylo, ze napsocilem

Domyślnie

w sprawie nazwy wyszło na moje. ale nie o to chodzi. to forum alfy jest teraz bardzo mało czytelne. strasznie kolorowe, napaćkane, olbrzymie podpisy. cięzko znaleźć treść wypowiedzi.

Miasto
    Prudnik-Wrocław

Domyślnie

zgadza sie. Zmiana z phpBB by Przemo na vBulletin. Wszyscy forumowicze pracuja nad tym by bylo jak najbardziej funkcjonalne i czytelne

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów