2400 z Kitem... cena moim zdaniem OK jeśli to nowy sprzęt z PL gwarancją. Kita sprzedasz za jakiś czas i będziesz sobie pstrykał czymś fajniejszymAlbo poczekaj na Alfisko 100
Szukaj
2400 z Kitem... cena moim zdaniem OK jeśli to nowy sprzęt z PL gwarancją. Kita sprzedasz za jakiś czas i będziesz sobie pstrykał czymś fajniejszymAlbo poczekaj na Alfisko 100
Mała Lady fajny sprzęt, ciekawe jak będzie sprawować się Alfa![]()
Na pewno dobrzeale nie jestem zadowolony z CCD miast CMOSa (ktory Sony umiescilo w hybrydzie (bodajrze) DCS R1 i sprawuje sie rewelacyjnie!) Puki co nie wymienie mojej młodej Damy, poczekam na nastepce D7D. Brakuje mi czasami gripa...
mam nadzieje ze KKM wkrotce wstanie... inaczej trzebaby pomyslec nie o wąciku a o dziale "KKM"...
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
D750+Z5+Zfc
witam kolegow, tak sobie patrze i patrze i stwierdzam, ze strasznie dziwnie mi sie patrzy na wasze stopki, szczegolnie wzrok ni e moze mi si eprzyzwyczaic do 50 f 1.7![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
Ja mam pytanie do fachowców od Konicy. Mam stare obiektywy od Konicy Autoreflex T i korpus też zresztą. Są to 28/2.5, 50/1.8 i 200/3.5. Czy one się nadają do nowych współczesnych aparatów?
D750
flickr
a może to wasze forum działa pod innym adresem?
przecież to już nie KM tylko alfa
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Jacek_Z, alfa to nie jest nowa nazwa, jak tylko w europie pojawily sie dynaxy to w azji nazywaly sie alfa, KKM raczej nie zmieni nazwy poki sprzet M i KM bedzie w uzyciu, klub nie byl sponsorowany przez KM
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
D750+Z5+Zfc
ja pisze o mozliwej zmianie nazwy forum - tak by się kojarzyła z aktualnie produkowanymi aparatami.
forum nikona i canona ma w adresie nazwy tych firm. wasze forum powinno mieć chyba alfe w nazwie (lub sony, albo jedno i drugie)
pierw było forum minolty, a potem konicaminolta i zmiana nazwy. powinniście znowu zmienic nazwe (choć to wkurzające)
umieszczenie wszystkiego byłoby ciut kłopotliwe www.forum.alfasonykonicaminolta.pl
forum nikona tez nie jest sponsorowane przez Nikon Polska
nie pisałem nigdzie że alfa to nowa nazwa. wiem, że alfa to nazwa uzywana na innym rynku. (przy okazji - tak też kiedyś się nazywały w Polsce zakłady fotograficzne, późniejszy Foton)
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
nasze forum, a raczej Klub, tworzone jest przez pasjonatow aparatow i sprzetu spod niebieskiego znaczka. Zmiana nazwy Klubu mija sie z celem i to nie podlega dyskusji![]()
pozdrawiam Jacku![]()
Skontaktuj się z nami