Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Maciek fotografia jest bardzo dobra. Lecz sam wiesz najlepiej, że tym razem uciekłeś od klasycznej obróbki i poszedłeś na łatwiznę. Jak się dobrze wpatrzyłem to wylazły te photomatixowe zafarby
    Ta fota to przykład dobrego HDRa i tu pytanie - z jednego NEFa czy z kilku ?
    Stary ... o czym ty za przeproszeniem bredzisz?
    Jaka łatwizna? Moja "klasyczna" obróbka to 3 min roboty razem z resetem jak mi się komp zawiesi Nadłubałem się przy tym troszkę właśnie po to, żeby nie było widać photomatixa.
    Jeśli jednak coś widać to pewnie przez wołanie z jednego rawa -0,5 EV, +0,5 EV i 2,5 EV ale mnie kona CRT więc u mnie jest wszystko w porządeczku hehe

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

nie było widać photomatixa.

o nie ja nie bredzę
    ja tu się dopatruję prawdy o fotografii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Jak tego dokonałeś, że statek nie jest rozmazany? Jestem pod wrażeniem. Ode mnie 5*.
    Trzeba zrobić taki "myk" na warstwach

A tak poważnie to ślicznie. Pięćgwiazdek.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Ja ci dałem jedną gwiazdkę*. Z zazdrości a co.

* żart. Naści tu cztery i się nażryj wstrętny czasowstrzymywaczu... ;}

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    No a 1 gwiazdka za co?
    Chętnie wysłucham krytyki nie musisz się bać kimkolwiek jesteś
    Czuję się wezwany do odpowiedzi.Nigdy nie używałem i nie używam tego nie czytelnego sposobu wyróżniania prac.Uważam tak, albo jawność albo nie ma gwiazdek.
    A co do zamieszczonej pracy:Pięknie,romantycznie,malarsko.Ładnie rozkładające się światło na wodzie.Ciepła tonacja dodaje uroku fotografii.Uznanie za umiejętne operowanie Photomatix-em.Fotografia posiada cechy elementu wystroju wnętrz i może się dobrze sprzedawać.Gratulacje.

Domyślnie

Morze i zachody słońca mnie przekonują.Wykonanie bardzo ciekawe
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Bajkowo
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Domyślnie

Twój rozpoznawalny styl. Fajne jest ...
    NIKON

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Pije ale się nie zaciągam jak Ty :P
    Bo masz kiepskiego dilera
    Na pocieszenie *

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów