Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

taki przykład, ale najlepiej skożystaj z linków Aniołka i sam sie pobaw napewno ci sie przyda taka umiejetnosc

pozdrawiam

Domyślnie

WIELKI DZIEKI !!!
    Naprawde jestem pod wrazeniem moglbys powiedziec jak sobie poradziles z tym zdjeciem.

Naprawde Wielkie Dzieki

Domyślnie cd

Fajny ten link do kolorowania ja sie uporam to pokarze wypocine

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ginter Zobacz posta
    WIELKI DZIEKI !!!
    Naprawde jestem pod wrazeniem moglbys powiedziec jak sobie poradziles z tym zdjeciem.

Naprawde Wielkie Dzieki
    najpierw stemplowanie itd nastepnie odszumienie i lekkie podostrzenie, co do kolorowania to powielasz warstwe, nastepnie nowo powstałą warstwe traktujesz balansem kolorów (color balance) i np. ustawiasz suwaki w taki sposób żeby odcien zdjecia przypominał odcień skóry, potem nakładasz na tą warstwę maskę wypełniasz ją czarnym kolorem a następnie białym pędzlem malujesz twarze ręce itd.
    następnie powtarzasz całą operacje z każdym kolorem który chcesz wprowadzić na obrazek
    no i na koniec najwazniejsze: pamietaj że diabeł tkwi w szczegółach to dzieki nim zdjęcie będzie wyglądac naturalnie
    pozdrawiam i życze powodzenia w kombinowaniu

Domyślnie

Tzn. podawana metoda jest ok, ale na zrobienie monidła. Pomalowanie tak, żeby faktycznie wyglądało jak zdjęcie kolorowe jest około 70 miliardów razy trudniejsze i wymaga malowania różnymi odcieniami kolorów których się używa.
    Inna sprawa, że do takiego starego zdjęcia monidło akurat bardzo pasuje.

Domyślnie cd

Narazie takie cos mi wychodzi inne zdjecie ,ale lepsze do nauki tak mi sie wydaje.

Przed:

Po:

Domyślnie

nieźle jednak wydaje mi sie że troche przesadziłeś z nasyceniem kolorów tej zasłony w tle i twarzy męszczyzny. ale zdjęcie odnowione elegancko

pozdrawiam

Domyślnie

Panowie a tu mam kolezanki zdjecie ale nie mysle ze cos mozna z tyz robic.Co o tym myslicie?

Domyślnie

cięzko by było coś z tym zrobić, duzo dorysowywania itd... zdjęcie po obróbce pewnie nie do końca zgadzałoby się z rzeczywistością

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów