Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Wodospad

Domyślnie

Dla mnie wersja kolor jest bardzo fajna, autografowe b/w też ale nie podejmuję się decydować które lepsze bo to jest dla mnie jedno z tych zdjęć, które w jednej wersji zyskuje coś czego nie ma druga i na odwrót. Znaczy się dobre jest i tyle. To przejście między kllifem, a niebem o którym pisał anchel też mi się rzuciło w oczy ale to taki bardzo, bardzo detal raczej nie wpływający znacząco na pozytywny odbiór.

Domyślnie

Miejsce jest niesamowite. Świetne ujęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Dziękuję choć nie za bardzo rozumiem co Cie tak na prawdę denerwuje . Obróbka była konieczna głównie ze względu na morky filtr połówkowy. który co chwilę był mokry i chcąc nie chcąc e fekcie miałem sporo smug i kropli na zdjęciu.

Nie rozumiem
    Ja nie mówię, że obróbka była niekonieczna. Ale podciąganie i przyciemnianie kolorów spowodowało efekt (jak dla mnie) jak gdyby niebo było doklejone i nie do końca udało się zamaskować łączenie co widać na szczycie klifu - szczególnie w miejscu styku ziemi i najciemniejszego niebieskiego.
    Ja wiem, że pierdoła to jest, ale mnie denerwuje jakoś i ciągnie wzrok, bo to jest blisko głównego motywu i mocnego punktu. Panimał?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Przecież mamy kryzys! Więc jak?
    Taki ogólnoświatowy to się nie liczy, gorzej jak ja mam kryzys

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów