Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17
    sailor
    Gość

Domyślnie

problem w tym ze przepalone albo nie tyle ze przepalone ile za jasne
    no dobra .. przestalem sie jzu smiac. a teraz do rzeczy.
    wybacz ale poza odblaskami na papryce i jezyku nie widze zadnych przepalen .. a ze jasne .. coz ... jakby mialo byc ciemne to by bylo ciemne widac wszelkie szczegoly skory co mysle jest wystarczajace by uznac ze nie jest przepalone
    jezyk wyglada... conajmniej dziwnie
    polecam lusterko i wyciagniecie jezyka .. bedize wygladal rownie ochydnie
    co do za duzej jasnosci polecam google i wpisanie wyrazenia "high key"

Domyślnie

sailor to mialabyc proba high key? gdyby nie przepalenia to moze udaloby sie

sailor
    Gość

Domyślnie

facet litosci !!!... gdzie ty widzisz przepalenia .. pokaz palcem .. bo zaczynam miec wrazenie ze ktos tu jest albo niedowidzacy (nadwidzacy) albo przepalony.

Domyślnie

papryczka i paznokiec - pokazalem nawet 2 palcami zdolniacha ze mnie

sailor
    Gość

Domyślnie

przepalone albo nie tyle ze przepalone ile za jasne Wink - czolo, palce, papryka.

pokazales jakies 2-3% kadru .. jako odbicie softboxu w powierzchni blyszczacej .. wczesniej pisales o przepaleniach na czole i palcach ...
    wybacz .. dla mnie ten szczegol jest do pominiecia. pewnie moznaby lepiej sfocic papryczke lub zlikwidowac blik na niej. ale imho straciloby to naturalnosc. tyle mojego w temacie.. aha jeszcze jedno .. zycze nam wszystkim zeby miec do czynienia z tak "wielkimi" przepaleniami dyskwalifikujacymi zdjecie

Domyślnie

hehe sailor ok to juz sie nie czepiam poza tym foto fajne. Wiem ze nie latwo jest zlikwidowac przepalenia bo sam czasem miewam z tym problemy..poco je ktos wymyslil

Domyślnie

BlingBling, bez przesady! Przepalony paznokiec?
    Pozdrawiam, Lolas

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów