Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17
    sailor
    Gość

Domyślnie red hot chili...

..czyli pikantnie

Domyślnie

na moj spatrzony gust, to moze tak ustka zaognic mocniej czerwienia.
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

hmmm..... nie wiem czy podchodzi mi ta jaskrawosc twarzy... ale pomysl calkiem calkiem...misttrzu
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

sailor
    Gość

Domyślnie

misttrzu
    to jzu po raz drugi ... za trzecim razem poleci w twoja strone kufel po pifie

Domyślnie

Co wy macie z tym przekształcaniem wizji autora zdjęcia. Skoro taką ustawił jaskrawość twarzy zdjęcia to tak ma byc
    Nikon D70 / D200 / Nikkor 50mm / Peleng 8mm / Sb600 / MF /

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

sympatyczne, sailor - stanowczo twoje fotki na papierku przekonaly mnie, do tego ze fotki lepiej sie prezentuja w ten wlasnie sposob. musze w koncu zaczac wywolywac. pozdrawiam

sailor
    Gość

Domyślnie

fotki na papierku przekonaly mnie, do tego ze fotki lepiej sie prezentuja w ten wlasnie sposob
    witaj w gronie zwolennikow papieru od odbitki 20x30 lub 30x45 ladniejszy jest tylko slajd 4x5cala na podswietlarce

Zaziel
    Gość

Domyślnie

git

Domyślnie

Swietna fota. Podoba mi sie najbardziej z Twoich ostatnich wrzutow.
    Pozdrawiam, Lolas

Domyślnie

temat dosc ciekawy ale gorzej z wykonaniem problem w tym ze przepalone albo nie tyle ze przepalone ile za jasne - czolo, palce, papryka... druga sprawa to to ze jezyk wyglada... conajmniej dziwnie wyglada tak jakby ktos nalozyl na niego folie (zeby njie napisac gumkę) Jestem gotow stwierdzic ze jezyk wyglada ochydnie reasumujac pomysl ok ale zdjecie nie:P

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów