Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: 720

Domyślnie 720

Pokazało się ostatnio na forum kilka zdjęć snowboardowych, więc i ja dorzucę coś od siebie:

d700

Domyślnie

gdybys nie "spieprzyla" go (sorry za określenie, ale ihmo po prostu zepsulas nim to zdjęcie) podpisem byłoby r e w e la c y j n e

no, może żeby nie bylo za dobrze - calosc moim zdaniem lekko wali sie w prawo (ale chyba dodaje to dynamiki ...) no i ta czerwona linia po prawej jest zupelnie niepotrzebna ...

ale kadr, klimat, moment - ekstra

Domyślnie

o tak!
    mnie się bardzo podoba
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

dzięki za kilka slow.

Kuba - na szczęście napisu można się szybko pozbyć
    d700

Domyślnie

Za Kubą !
    Napis tragedia. Zdjęcie fajne, miły kadr, szeroki i pokazuje dużo, jak lubię. Zrób to dla nas Zuzia i zrehabilituj się szybko tym samym tylko bez podpisu, a jak już musi być to kapeczkę dyskretniejszy...

Domyślnie

Ok Dorzucam w takim razie wersje bez napisu:

d700

Domyślnie

Motyw, wykonanie podoba mi się. Osobiście poszedłbym bardziej w panoramę. Dól ciachnołbym tuż pod krawędzią rampy na pierwszym planie i odjoł trochę nieba.
    Specjalnie przyłożyłem dwie linijki do monitora i w.g. mnie nie pomyliłem się. Kierunek lotu jest bardziej zaakcentowany. Pozdrawiam.

Domyślnie

Dziękuję Zuzia !
    Świetne zdjęcie

Domyślnie

no nie widziałem tego zdjątka tu zuzia, no napisy przeważnie psują, mi sie podoba ale już wiesz

Domyślnie

Dobre foto lecz przyciąć troszkę z dołu i z góry no przynajmniej z góry i bedzie fantastic
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Uprawnienia umieszczania postów