Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: Ko-le-jo-wo

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Albo na długim czasie rozmazani ludzie przechadzający się podworcu.
    Fotografia to niekończące się poszukiwania

kulten
    Gość

Domyślnie

Tego Ci już jak sądzę nikt nie napisze. To już jest Twoja praca. Więc mniej pisania tylko do roboty. Czekamy na efekty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    A ja od siebie polecam stronę tego pana http://www.j-roumagnac.net/index.php, w mojej ocenie warto się na nim wzorować.
    Ten dworzec żyje już życiem pozagrobowym
    Nie mam takiego w okolicy ale poszukam.
    Dzięki za rady.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Fotografia to niekończące się poszukiwania
    No i mam natchnienie,dzięki wam oczywiście.
    Postaram się jak najszybciej coś nowego z tego tematu wstawić.

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez Yaaculek Zobacz posta
    Dlatego,że to miał być cykl wstawiłem tutaj.
    Dworzec jest w moim rodzimym mieście i ma swój urok,widocznie tylko dla mnie
    Mam wielu znajomych, którym też się bardzo podoba!
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Wiesz... sfotografować dworzec to każdy potrafi. Poszukaj może jakiegoś "złotego środka" na pokazanie tej architektury... Nikt tu dla Ciebie nie chce źle.
    Jeśli chcemy być precyzyjni, to nie jestem pewien czy to jest dworzec? Dla mnie jest to raczej po. (przystanek osobowy). Oczywiście obstaję przy poprzedniej wypowiedzi.

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez Yaaculek Zobacz posta
    Niezłe
    Mam pomysł,przydałaby się modelka,co Ty na to?
    Albo na długim czasie rozmazani ludzie przechadzający się podworcu.
    Yaaculek! Bywa tak, że nasze zdjęcia nie zawsze podobają się innym, nie muszą. Każdy ma prawo inaczej odbierać. Ważne jest, że jak coś robimy, to róbmy to tak jak my coś czujemy. Robiąc pod kogoś będziemy sztuczni i nieciekawi. Oczywiście należy znać kanony, również je łamać, uważnie słuchać innych i wyciągać wnioski. Ale przede wszystkim róbmy to co my lubimy, co nas pociąga! Dla mnie fotografia jest wielkim hobby, ale przede wszystkim oderwaniem od szarego dnia, pamiątką i fajną zabawą. Spoko.... Pozdrawiam.

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Tego Ci już jak sądzę nikt nie napisze. To już jest Twoja praca. Więc mniej pisania tylko do roboty. Czekamy na efekty.
    Szanuję i doceniam Wasze wypowiedzi, jeszcze bardziej Waszą twórczość. Mam jednak pewne "drobne" ale.
    Znam osobiście parę osób a od przyjaciela fotografika słyszałem o wielu takich, początkujących zapaleńcach, którzy zostali skutecznie zrażeni do tego pięknego hobby. Czy o to chodzi? .... Sądzę, że zdajecie sobie sprawę jak ważny jest sposób przekazywania wiedzy i własnych doświadczeń. Ci młodzi ludzie szukają porady, podpowiedzi, wsparcia duchowego, a często i nowych kolegów.......................................

kulten
    Gość

Domyślnie

I dlatego kolega otrzymał nieco porad i przyjął je właściwie. Ma się chłopak starać, a będzie lepiej. Lepiej pisać prawdę niż kogoś omamiać. To jest piękne hobby ale trzeba je czuć, nic na siłę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Szanuję i doceniam Wasze wypowiedzi, jeszcze bardziej Waszą twórczość. Mam jednak pewne "drobne" ale.
    Znam osobiście parę osób a od przyjaciela fotografika słyszałem o wielu takich, początkujących zapaleńcach, którzy zostali skutecznie zrażeni do tego pięknego hobby. Czy o to chodzi? .... Sądzę, że zdajecie sobie sprawę jak ważny jest sposób przekazywania wiedzy i własnych doświadczeń. Ci młodzi ludzie szukają porady, podpowiedzi, wsparcia duchowego, a często i nowych kolegów.......................................
    Trudno się z Tobą nie zgodzić...
    Dlatego jest taki jak na zdjęciu bo codziennie widzę go w odcieniach brudnej szarości.
    Może jak popatrzę na tę fotkę w przyszłości będę do niej inaczej podchodził i nie będę posypywał lukrem czegoś
    czego nie powinienem.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów