Fotografia to niekończące się poszukiwaniaAlbo na długim czasie rozmazani ludzie przechadzający się podworcu.![]()
Szukaj
Fotografia to niekończące się poszukiwaniaAlbo na długim czasie rozmazani ludzie przechadzający się podworcu.![]()
Tego Ci już jak sądzę nikt nie napisze. To już jest Twoja praca. Więc mniej pisania tylko do roboty. Czekamy na efekty.
Yaaculek! Bywa tak, że nasze zdjęcia nie zawsze podobają się innym, nie muszą. Każdy ma prawo inaczej odbierać. Ważne jest, że jak coś robimy, to róbmy to tak jak my coś czujemy. Robiąc pod kogoś będziemy sztuczni i nieciekawi. Oczywiście należy znać kanony, również je łamać, uważnie słuchać innych i wyciągać wnioski. Ale przede wszystkim róbmy to co my lubimy, co nas pociąga! Dla mnie fotografia jest wielkim hobby, ale przede wszystkim oderwaniem od szarego dnia, pamiątką i fajną zabawą. Spoko.... Pozdrawiam.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Szanuję i doceniam Wasze wypowiedzi, jeszcze bardziej Waszą twórczość. Mam jednak pewne "drobne" ale.
Znam osobiście parę osób a od przyjaciela fotografika słyszałem o wielu takich, początkujących zapaleńcach, którzy zostali skutecznie zrażeni do tego pięknego hobby. Czy o to chodzi? .... Sądzę, że zdajecie sobie sprawę jak ważny jest sposób przekazywania wiedzy i własnych doświadczeń. Ci młodzi ludzie szukają porady, podpowiedzi, wsparcia duchowego, a często i nowych kolegów.......................................
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
I dlatego kolega otrzymał nieco porad i przyjął je właściwie. Ma się chłopak starać, a będzie lepiej. Lepiej pisać prawdę niż kogoś omamiać. To jest piękne hobby ale trzeba je czuć, nic na siłę.
Skontaktuj się z nami