Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Ko-le-jo-wo

Domyślnie Ko-le-jo-wo

1.Taki sobie mały dworzec
    2.Gdzieś kilka kilometrów dalej

Domyślnie

1 mi nie podchodzi, natomiast 2 nieźle - podoba mi się symetria i kolorki.
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

kulten
    Gość

Domyślnie

Oba zdjęcia sorry ale mi się nie podobają.

Na 1 widzę plastelinowe formy rodem z photomatixa. A tematy nijak ma się do krajobrazu.

Na 2 jasna góra i zbyt doświetlony dół. Symetria zaburzona, wystarczy spojrzeć na szyny.

Talking

1 podobami się, cukiereczek. 2 - brak symetrii, no cóż chłopak robił szybko, w wielkim stresie. Domyślam się, że nie ma pozwolenia na chodzenie po torach - mandat od SOK-istów pewny jak w banku, a ponadto dwa semafory palą się czerwonym światłem ... Trzeba docenić odwagę i poświęcenie ... Sokistów bajer o artystycznej misji chyba by nie przekonał ... Słyszałem, że PKP organizuje konkursy o tematyce kolejowej, sądzę, że masz szanse.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Oba zdjęcia sorry ale mi się nie podobają.

Na 1 widzę plastelinowe formy rodem z photomatixa. A tematy nijak ma się do krajobrazu.

Na 2 jasna góra i zbyt doświetlony dół. Symetria zaburzona, wystarczy spojrzeć na szyny.
    To chyba muszę oddać aparat do serwisu?
    Zdjęcie nie było przerabiane w photomatixie.

kulten
    Gość

Domyślnie

Napisałem"rodem z photomatixa" co nie oznacza pewności, że nim się posługiwałeś. Ale jeśli wołałeś z rawa to taki efekt też można uzyskać. Mi się on nie podoba.

Ale jak widać kolega powyżej uważa inaczej więc ilu ludzi tyle opinii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    1 podobami się, cukiereczek. 2 - brak symetrii, no cóż chłopak robił szybko, w wielkim stresie. Domyślam się, że nie ma pozwolenia na chodzenie po torach - mandat od SOK-istów pewny jak w banku, a ponadto dwa semafory palą się czerwonym światłem ... Trzeba docenić odwagę i poświęcenie ... Sokistów bajer o artystycznej misji chyba by nie przekonał ... Słyszałem, że PKP organizuje konkursy o tematyce kolejowej, sądzę, że masz szanse.
    Wiesz 2ka faktycznie była robiona na szybko ale piony robiłem do semaforów,sęk w tym,że lewe tory są nieco wyżej
    od prawych i dlatego nie ma symetrii.

autograf
    Gość

Domyślnie

Bardzo słabe prace.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Bardzo słabe prace.
    Czy możesz powiedzieć coś więcej? Bo widzę,że jesteś dalej w drodze niż ja.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Po pierwsze drogi autorze zacznij rozróżniać kategorie - no.1 to architektura, no.2 już bardziej podchodzi pod pejzaż ale i tak jest bardziej urbanistycznie niżeli pejzażowo.
    Prace słabe. Ot takie pstryki...

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów