też bym wziął, gdyby nie doprwadzający mnie do szału balans bieli ....
Szukaj
też bym wziął, gdyby nie doprwadzający mnie do szału balans bieli ....
Właśnie pytałem hesji i oczywiście Nikon Polska nic nie wieZamieszczone przez R
To się już robi nudne. Z każdym kolejnym produktem to samo. Wielkie prezentacje a potem długo nic, komitety kolejkowe itp.
![]()
Kuwa skonczyl mi sie demo((
kupic sie nie da!!!
ktos wie jak na macu zainstalowac jeszcze raz?
wiem ze to lecenie w preta ale chetnie kupie legala dzis jesli nikon go udostepni.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Od około tygodnia testuję sobie ten program i powiem, że wg mnie jest bardzo dobry. W kilka(naście/dziesiąt) sekund można zretuszować zdjęcie, podczas gdy w PS niektóre czynności mogą zająć bardzo długo. Chodzi mi głównie o działanie narzędzia "Color control point" - wg mnie jest rewelacyjne. Szkoda że ma duże wymagania sprzętowePrzy 512MB ram-u i 1,35GHz (normalnie 1,8GHz, ale mam płytę główną kwalifikującą się do wymiany) potrafi zdjęcie zapisywać kilka minut, a najbardziej wkurzające jest powiększanie zdjęć po dokonaniu poprawek. Mimo to i tak NX jest dla mnie ok
Jeszcze 23 dni i papa NX
![]()
A słyszał tu ktoś o punktach przywracania systemu przed intalacją oprogramowania?
W wielu przypadkach to działa (do celów edukacyjnych to nie grzech przedłużyć okres Trial na następne 30 dni).
,,Uczyć się, uczyć się i jeszcze raz uczyć się" (W.I.Lenin)
Tak, jest troszkę wolniejszy niż wersja 4.4.1, ale nauczyć się obsługi nie zawadzi.
Pozdrawiam![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
jest juz w cenniku imfoto 449 zł
pozdrawiam Piotr
czy w Capture NX występuje moduł z NC Camera Control, do zdalnego sterowania aparatem?
pozdrawiam Piotr
Też chciałbym wiedzieć...
nie spotkalem sie z takim modulem i raczej go tam nie ma, bo jest osobny soft Camera Control ProZamieszczone przez Gawronnek
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Skontaktuj się z nami