Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Capture NX

Domyślnie

też bym wziął, gdyby nie doprwadzający mnie do szału balans bieli ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R
    ja sie przesiadlem... zostalo mi kilka dni. mozna juz kupic ?
    Właśnie pytałem hesji i oczywiście Nikon Polska nic nie wie To się już robi nudne. Z każdym kolejnym produktem to samo. Wielkie prezentacje a potem długo nic, komitety kolejkowe itp.

Domyślnie

Kuwa skonczyl mi sie demo((
    kupic sie nie da!!!
    ktos wie jak na macu zainstalowac jeszcze raz?
    wiem ze to lecenie w preta ale chetnie kupie legala dzis jesli nikon go udostepni.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Od około tygodnia testuję sobie ten program i powiem, że wg mnie jest bardzo dobry. W kilka(naście/dziesiąt) sekund można zretuszować zdjęcie, podczas gdy w PS niektóre czynności mogą zająć bardzo długo. Chodzi mi głównie o działanie narzędzia "Color control point" - wg mnie jest rewelacyjne. Szkoda że ma duże wymagania sprzętowe Przy 512MB ram-u i 1,35GHz (normalnie 1,8GHz, ale mam płytę główną kwalifikującą się do wymiany) potrafi zdjęcie zapisywać kilka minut, a najbardziej wkurzające jest powiększanie zdjęć po dokonaniu poprawek. Mimo to i tak NX jest dla mnie ok Jeszcze 23 dni i papa NX
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

A słyszał tu ktoś o punktach przywracania systemu przed intalacją oprogramowania?
    W wielu przypadkach to działa (do celów edukacyjnych to nie grzech przedłużyć okres Trial na następne 30 dni).
    ,,Uczyć się, uczyć się i jeszcze raz uczyć się" (W.I.Lenin)
    Tak, jest troszkę wolniejszy niż wersja 4.4.1, ale nauczyć się obsługi nie zawadzi.
    Pozdrawiam
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

jest juz w cenniku imfoto 449 zł
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Dzwoniłem, będzie po 15-tym września.

j.

Domyślnie

czy w Capture NX występuje moduł z NC Camera Control, do zdalnego sterowania aparatem?
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Też chciałbym wiedzieć...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek
    czy w Capture NX występuje moduł z NC Camera Control, do zdalnego sterowania aparatem?
    nie spotkalem sie z takim modulem i raczej go tam nie ma, bo jest osobny soft Camera Control Pro
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów