Szukaj
ok. my tu gagdu gadu a mi jeszcze pytania się w głowie rodzą. Wiecie może jak rozumieć nr seryjny aparatu? Np FM 3474234. Może ktoś ma dostęp do informacji w jakim okresie czasu dana sztuka została wyprodukowana. pozdrawiam
i co ja mam tu napisać?
Gratuluję trafionej decyzji zakupu.
Mój FM jest czarny lub raczej powiem czarno-mosiężny, jest tak poobcierany i poobijany że podczas pierwszych oględzin zastanawiałem się czy toto jeszcze potrafi zrobić fotkę.
Potrafi i jeszcze na pewno długo będę się moim FM em cieszyć.
Aha z tym dekoncentrowaniem sie przy ustawianiu "pokręteł" to już lekka przesada.
Raczej w czasach cyfrowych takie myślenie nad tym co się wykonuje jest zaletą takiego korpusu jak FM.
POZDRAWIAM!
i tak oto dotarła FM-ka w moje ręce. Jutro muszę tylko baterie zmienić i mam nadzieje że wszystko będzie ok. wszystko się wyjaśni po pierwszej rolce. MacGregory - dzięki i jeszcze pewnie nie raz skieruje do Ciebie pytanie odnośnie FMki.
i co ja mam tu napisać?
bowie,
jakoś tak strasznie mi brakuje Twojego Bowiego w awatarze.... Czy mógłbyś coś z tym zrobić?
wybaczcie offtop
Witam.
Gratuluję FM... oby służyła jak moje - no problem
A może pomożecie rozszyfrować moją FM-2? Nie wiem co może oznaczać tabliczka nad samowyzwalaczem inicjały AM a pod nimi napis ANAM?
Nie spotkałem innych modeli z tym napisem. Raz tylko trafiłem pytanie na które nikt zresztą nie udzielił odpowiedzi...
Pozdrawiam
Piotr
Wrzuć zdjęcie tej tabliczki, ale wygląda na to, że nakleił to użytkownik - może to był aparat firmowy?
Oki.
Postaram się po pracy zrobić fotkę tej tabliczki i może naumiem się wrzucać fotki na forum
Tabliczka natomiast wygląda na montowaną seryjnie. Jest wklejona w otwór w okleinie. A miejsce wklejenia wygląda na fabryczny twór niż na chałupniczy.
Wrzucę fotkę oblukamy.
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami