Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Emilka

Domyślnie Emilka

Witam,
    chcialbym Wam przedstawić moją chrześnicę Emilkę,
    to moje pierwsze fotki wrzucone pod ocenę na forum, wiec czekam na konstruktywne uwagi
    zdjącia zrobione nikonem d80 i nikkorem 50 1.4G

1.

2.

3.
    D80 + N50 1.4G + N18-70 + S10-20 + SB800

Domyślnie

jak dla mnie 2 najlepsza, poza tym sam podpis mógłby być ciut mniejszy
    Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Domyślnie

IMO pierwsze zdjęcie jest niekorzystnie przerysowane, nie lubię też zdjęć robionych z takiej perspektywy jak w trójce, pozostaje mi więc tylko dwójka do komentowania.
    Ooo ... tu jest bardzo ładnie, tylko lekko bym jeszcze przyciął z lewej. Podoba mi sie ta rozmazana postać śpiącej mamy w tle i to otwarte/czuwające "OKO" Emilki na pierwszym planie.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Co do jedynki to uważam, że albo przerysowywać na maksa albo wcale Dwójka bardzo ładna, fajne światło i GO, trójeczka też fajna.

Pozdrawiam.

Domyślnie

jedynka rzeczywiście słabo wyszła w porównaniu z kolejnymi odsłonami,
    w trójce perspektywa jest jak najbardziej trafiona - najważniejsze że przyciąga oko i nic w niej nie przeszkadza w kwestii kadrowania.
    co do dwójki, to Archibald wszystko w swym poście zawarł.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

dwójka - bo fajny nastrój
    trójka - bo uwielbiam tę perspektywę
    d coś tam plus gadżety
    migavvki

Domyślnie

Śliczne oczy na trójce i bardzo ciekawy kadr,
    dwójka także bardzo sympatyczna. Jedynka jakoś najmniej mi się podobna,
    choć trudno tak naprawdę mieć do tego ujęcia jakieś specjalnie wielkie zastrzeżenia.
    Pzdr.
    D300s, S50-150/2.8 HSM II, 50/1.4G, 35/1.8G, SB600 i FF/BF

Domyślnie

dwójka naj
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

dziękuję Wszystkim za wystawione komentarze (kontruktywne), faktycznie 1 jest przerysowana, wybralem ją sposrod wielu zdjec bo byla wlasnie "orginalna", wyrozniala sie, ale widze ze niekoniecznie takie zafalszowanie proporcji/przerysowanie podoba sie Wszystkim... pozdrawiam
    D80 + N50 1.4G + N18-70 + S10-20 + SB800

Domyślnie

Dwójka i trojka! Jedynka nie przemawia do mnie, ale to tylko moje zdanie. Każdemu podoba się coś innego

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów