Szukaj
jak dla mnie 2 najlepsza, poza tym sam podpis mógłby być ciut mniejszy![]()
Baw się świetnie absolutnie bez powodu.
IMO pierwsze zdjęcie jest niekorzystnie przerysowane, nie lubię też zdjęć robionych z takiej perspektywy jak w trójce, pozostaje mi więc tylko dwójka do komentowania.![]()
Ooo ... tu jest bardzo ładnie, tylko lekko bym jeszcze przyciął z lewej. Podoba mi sie ta rozmazana postać śpiącej mamy w tle i to otwarte/czuwające "OKO" Emilki na pierwszym planie.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Co do jedynki to uważam, że albo przerysowywać na maksa albo wcaleDwójka bardzo ładna, fajne światło i GO, trójeczka też fajna.
Pozdrawiam.
jedynka rzeczywiście słabo wyszła w porównaniu z kolejnymi odsłonami,
w trójce perspektywa jest jak najbardziej trafiona - najważniejsze że przyciąga oko i nic w niej nie przeszkadza w kwestii kadrowania.
co do dwójki, to Archibald wszystko w swym poście zawarł.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
dwójka - bo fajny nastrój
trójka - bo uwielbiam tę perspektywę
d coś tam plus gadżety
migavvki
Śliczne oczy na trójce i bardzo ciekawy kadr,
dwójka także bardzo sympatyczna. Jedynka jakoś najmniej mi się podobna,
choć trudno tak naprawdę mieć do tego ujęcia jakieś specjalnie wielkie zastrzeżenia.
Pzdr.
D300s, S50-150/2.8 HSM II, 50/1.4G, 35/1.8G, SB600 i FF/BF
dwójka naj![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
dziękuję Wszystkim za wystawione komentarze (kontruktywne), faktycznie 1 jest przerysowana, wybralem ją sposrod wielu zdjec bo byla wlasnie "orginalna", wyrozniala sie, ale widze ze niekoniecznie takie zafalszowanie proporcji/przerysowanie podoba sie Wszystkim...pozdrawiam
D80 + N50 1.4G + N18-70 + S10-20 + SB800
Dwójka i trojka! Jedynka nie przemawia do mnie, ale to tylko moje zdanie. Każdemu podoba się coś innego![]()
Skontaktuj się z nami