Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Specjalnie dla Ciebie, Al-Dżadida
    Niestety stamtąd mam niewiele fotek.
    Ale wiatr jest rzeczywiście mocny, mi do tego trafiły się piękne chmury na niebieskim niebie (foty są bez podrasowywania, wrzucam je bardziej poglądowo, niż żeby zachwycać się kolorkami i jakością).

Mam nadzieję, że się spodoba
    Bardzo chętnie usłyszę opinie, także krytyczne, komentarze itd. No i ofc udzielam odpowiedzi na pytania dotyczące Maroka (jak i Syrii,Turcji,Kenii i wielu innych )
    Ostatnio edytowane przez Qiubag ; 12-02-2009 o 21:10
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Domyślnie

Qiubag, mało tych fot wrzuciłeś, to jedyna krytyka z mych ust !!! Co do technicznych fot, to się nie przejmuj, owszem nie rzucają na kolana, ale chodzi chyba raczej o "pamiątkowe" zdjęcia! Też często się z tym spotykam,, że podczas objazdu nie ma często czasu na eksperymenty. bo grupa idzie dalej. Wiem że wiele mocnych strzałów straciłem z braku czasu ;-(
    Jeśli chodzi o moje pytania, to czy byłeś w Maroku na ergu wschodnim, nie pamiętam nazwy? Gdzieś za dolina Dadesu, Qurzazate, gdzie wówczas można powiedzieć jest się na piaszczystej Saharze ?
    Czy w miastach używałeś typowo tele, ze względu na niechęć marokańczyków do ich fotografowania ? Tak jak i Ty byłem na Bliskim Wschodzie i ani w Syrii, Jordanii, Turcji nie miałem z tym problemów, ale jak czytam że w Maroku są na to wyczuleni to nie bardzo mi się to podoba ;-(
    Masz jakieś zdjęcia, nie z miast ale krajobrazowo geograficznych ? Wrzuć, poogladam!
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Na piaszczystej Saharze byłem tylko z Tunezji, w Maroku nie miałem okazji. Nie miałem żadnego tele w Maroku, latałem z Sigma 18-125,a jak widzisz kilka portretów mam. Nie miałem z tym najmniejszego problemu. Co do zdjęć krajobrazowo-geograficznych, to poszukam czegoś wieczorem

Domyślnie

Dzięki, czekam na zdjęcia !!!
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Wrzucam tego trochę. Tematyka różna, starałem się troszkę budowli i krajobrazów
    Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz :P

Domyślnie

Fajna relacja, obejrzałem ją z przyjemnością. Zachęciłeś mnie by kiedyś wybrać się do Maroka.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Przyjemnie sie to ogląda, fajnie że foty są "z ulicy" a nie cukierkowe. Zachęcasz do wyjazdu..

Domyślnie

Dziękujemy za foto relację, Maroko to raj dla fotografa zarówno od strony "kuchni" czyli pokazanych ludzi jak i urozmaicony geograficznie.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Dzięki za miłe słowa
    Trud nie poszedł na marne.
    Jak znajdę dłuższą chwilę czasu - postaram się napisać kolejne relacje - Kenia, Syria, Tunezja, Jordania Ale to we właściwym czasie.

Z Maroka zdjęć nadających się do pokazania mam już niewiele więcej niestety, ale może jeszcze coś wrzucę.

Domyślnie

Relacja fajna, ale nie miało być fotek z broszur
    3.5.8 i panorama na meczet na wodzie są w katalogach BP :]

daj więcej fotek z prawdziwego zycia tam, ludzi, targowanie, kulturę ich całą.
    Ja byłem blisko pojechania tam, ale niebyło mi dane i znalazłem się w innej części Afryki

pozdrawiam
    brak

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów