Close

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 73 z 73

Wątek: Ostrzenie

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    malownicza wieś Słocina, co to już jej ni ma...
    Wpisów
    37

Domyślnie

Jedna staje się obowiązkiem, druga z przypadkowego hobby przeradza się w pasję.
    Obie są kosztowne.
    Ostatnio edytowane przez SlaWasII ; 06-04-2009 o 20:14
    Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia... Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8

Domyślnie

A ja dopowiem całkowicie nie na temat - pierwszego Nikosia (D70s) kupiłem fuksem i całkowicie przypadkowo w robocie na wyprzedaży (makro). Jak zobaczyłem sprzęt w domu z bliska, poczułem wagę (aparatu i zagadnienia), pomyślałem - ani chybi trzeba instrukcję od tego ustrojstwa przeczytać. No i się zaczęło, bo nie muszę dodawać że pojęcie o fotografii miałem jak tryb Auto, czyli zielone. Na szczęście nie przeraziły mnie dziwne wyrazy typu aspekt, fleksja (!), ekspozycja, głębia ostrości, a nawet jej podgląd. Naturę mam taką że jak można gdzieś pokręcić, zmienić, ustawić, to ja to robię. Nie powiem, trwało dwa tygodnie (samo czytanie), ale potem przynajmniej nie miałem obaw żeby wracać. Do tego próby, ocenianie jak wyszło, znowu próby i coś tam od jakiegoś czasu się klaruje

Historyjka ładna ?, tylko zdaję sobie sprawę, że jestem w mniejszości raczej

Nauczyło mnie to jednego - użytkowanie czegokolwiek zaczynać od instrukcji obsługi, a nie na niej kończyć

Pozdrawiam

Kijas

Domyślnie

Pokombinuj z f zwiekszaj co iles i sprawdzaj

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów