Close

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 73

Wątek: Ostrzenie

Domyślnie

Dziekuje za wszystkie rady. Bede cwiczyc.

Domyślnie

Mam lepszą rade...

Oddaj mi swój aparat. Mam fajną małpkę, przy niej nie trzeba myśleć za wiele, i na bank zrobisz nią zdjęcie jakie Cie zadowoli.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzybecki Zobacz posta
    Mam lepszą rade...

Oddaj mi swój aparat. Mam fajną małpkę, przy niej nie trzeba myśleć za wiele, i na bank zrobisz nią zdjęcie jakie Cie zadowoli.
    Jakby co jestem drugi w kolejce Może być sam nikkor D70 sobie zachowaj
    http://saturnus1981.digart.pl
    Z ET; D340 + F180; SB-828; 1 x S, 6 x N...

Domyślnie

Mam lepszą rade...

To ani miłe, ani merytoryczne nie było. Może wróć do swojej "małpki", albo zacznij myśleć przed napisaniem posta.

Domyślnie

To był tylko i wyłącznie żart. nikogo nim obrazić nie chciałem.

A co do problemu którego dotyczy wątek, to daje sobie głowę uciąć że powierzchowna lektura instrukcji obsługi rozwiązała by problem. A skoro komuś nie chce się czytać tej instrukcji, to mój coolpix wciąż czeka w szufladzie na zamaine

Domyślnie

no właśnie ciekawy wątek, i pytanie raczej powinno brzmieć "czemu lustrzanka jest lepsza od małpki a nie ma wykrywania twarzy czy uśmiechu"? czy jak to tam się nazywa :P
    D750 D700 D7000 + s10-20 + S20F1.8 N50F1.8 + N24-70 + N70-200 + uv SDEx:SD,CF + SB-800+SB900 PixelK + hexacoopter | Minolta D700si+28-200+5400xi| 300F4 + 120F2.8 + 80F2.8 + 50F4 + 30cm http://www.rafalbociek.rwbb.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tofifik Zobacz posta
    no właśnie ciekawy wątek, i pytanie raczej powinno brzmieć "czemu lustrzanka jest lepsza od małpki a nie ma wykrywania twarzy czy uśmiechu"? czy jak to tam się nazywa :P

Moja ma.
    Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pietern Zobacz posta
    Moja ma. :mrgreen:
    Piotr
    moja tez ;oD
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Mam lepszą rade...

Też mam małpkę, tyle że z ZOO. Myślę, że polubilibyście się na pewno.

A do rzeczy, co ma instrukcja do umiejętności ostrzenia??! Jak masz "głupawkę" to sobie celujesz i pstrykasz. Daj lustrzankę pierwszemu lepszemu laikowi, to co drugie zdjęcie masz nieostre. Taki potem mnie pyta, co robił źle. Niestety, po moich wskazówkach dalej robi źle. Także, nie jest to takie łatwe.

Miałem rzeczowe pytanie i dostałem parę rzeczowych uwag, za co dziękuję. Natomiast Twoje wypociny świadczą o szczeniackim braku kultury i zadufaniu.
    Ostatnio edytowane przez Ksiaze ; 19-01-2009 o 20:25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ksiaze Zobacz posta
    Też mam małpkę, tyle że z ZOO. Myślę, że polubilibyście się na pewno.

A do rzeczy, co ma instrukcja do umiejętności ostrzenia??! Jak masz "głupawkę" to sobie celujesz i pstrykasz. Daj lustrzankę pierwszemu lepszemu laikowi, to co drugie zdjęcie masz nieostre. Taki potem mnie pyta, co robił źle. Niestety, po moich wskazówkach dalej robi źle. Także, nie jest to takie łatwe.

Miałem rzeczowe pytanie i dostałem parę rzeczowych uwag, za co dziękuję. Natomiast Twoje wypociny świadczą o szczeniackim braku kultury i zadufaniu.

nie ma się co obrażać, ale poprostu na tym forum tak czasami bywa, że jak ktoś wyskoczy z takim pytaniem a napisze, że ma coś z tych rzeczy: D3, D3x, D700, D300, F. , 24-70, 14-24, 70-200, 200-400, 400, 600, 1200-1700. To pierwsza myśl jest taka, wydał kosmiczne pieniądze na foto, a zdjęć nie umie robić. To tak jak ktoś kupiłby ferrari a nie miał prawa jazdy.

a by było na temat to, ustaw autofocus na AF-A i tryb wyboru pola AF na automat a powinno się udać. Jak nie to AF na pojedyncze pole i wtedy celujesz na osobę, wciskasz do połowy spust migawki, zmnieniasz kadr i cyk.
    D750 D700 D7000 + s10-20 + S20F1.8 N50F1.8 + N24-70 + N70-200 + uv SDEx:SD,CF + SB-800+SB900 PixelK + hexacoopter | Minolta D700si+28-200+5400xi| 300F4 + 120F2.8 + 80F2.8 + 50F4 + 30cm http://www.rafalbociek.rwbb.pl

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów