Szukaj
przykre że nikt nie odpowiada. nawet jak zdjecia są nieudane. są imo zbyt zwykłe, hdr by się przydał. choć 2 jest fajnie kadrowane to jednak nie pokazuje nic ciekawego i oko nawet się nie zatrzymuje. na jedynce fajnie że widać duchy, choć totalnie tu nie pasują...
Metropolis troszke. Pozdro
Mi się te zdjęcia bardzo podobają. Na dwójce fajnie widać perspektywę. Niepotrzebnie "ruszałeś" podłogi (a może one takie są?).
WYBORNE, pięknie pokazane bryły, faktury i nocne światło, BARDZO na TAK![]()
Pozdrawiam, Grzegorz.
Dziękuję za komentarzeMam nadzieje, że jeszcze jakieś dojdą. Nie napisałem o tym na początku, ale to są HDRy. Montaż trzech fotografii w Photomatix'ie. Barbi: Podłogi nie ruszałem, być może "rozchwiała" się podczas montażu HDR-ów.
Pozdrawiam.
Oczywiście, że dojdą ... "musisz" jednak pokazać kolejne swoje praceczekamy ...
Pozdrawiam, Grzegorz.
Grzegorz. Chcesz i masz.Noworoczny spacer po Wrocławiu. Żaden HDR. Jestem zauroczony tym budynkiem.
Jest piękny o każdej porze roku. Fotografia robiona z betonowego słupka.
By rafal63, shot with NIKON D200 at 2009-01-18
A ja (dziękując), szczerze podziwam Tę pracę - brawo !!widzę, że masz swoje "fotograficzne nawyki" - bardzo ciekawe efekty.
Pozdrawiam, Grzegorz.
ja bym wolał na 1. jeden motyw tych betonowych vertikali, bo to coś ciemne z lewej mocno rozprasza. podobnie na 2. - dwa elementy, żaden nie pokazany w całości, ucięty lub zasłonięty.
poza tym 1. ciut krzywo.
co do motywu - jak ja Ci zazdroszczę... i jednocześnie rozumiem, jak bardzo chciałeś to pokazać![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Skontaktuj się z nami