Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Centrum handlowe w Wiesbaden.

Generalnie Liliencarre jak na centrum handlowe jest zbyt monumentalne, ciężkie. Wybrałem dwa fragmenty obiektu.
    Pierwszy raz przytrafiło mi sie fotografować budynek, który po części projektowałem.
    1.
    By rafal63 at 2009-01-17
    2.
    By rafal63 at 2009-01-17

Domyślnie

przykre że nikt nie odpowiada. nawet jak zdjecia są nieudane. są imo zbyt zwykłe, hdr by się przydał. choć 2 jest fajnie kadrowane to jednak nie pokazuje nic ciekawego i oko nawet się nie zatrzymuje. na jedynce fajnie że widać duchy, choć totalnie tu nie pasują...

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Metropolis troszke. Pozdro

Domyślnie

Mi się te zdjęcia bardzo podobają. Na dwójce fajnie widać perspektywę. Niepotrzebnie "ruszałeś" podłogi (a może one takie są?).

Domyślnie

WYBORNE, pięknie pokazane bryły, faktury i nocne światło, BARDZO na TAK
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Dziękuję za komentarze Mam nadzieje, że jeszcze jakieś dojdą. Nie napisałem o tym na początku, ale to są HDRy. Montaż trzech fotografii w Photomatix'ie. Barbi: Podłogi nie ruszałem, być może "rozchwiała" się podczas montażu HDR-ów.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Oczywiście, że dojdą ... "musisz" jednak pokazać kolejne swoje prace czekamy ...
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Grzegorz. Chcesz i masz. Noworoczny spacer po Wrocławiu. Żaden HDR. Jestem zauroczony tym budynkiem.
    Jest piękny o każdej porze roku. Fotografia robiona z betonowego słupka.

By rafal63, shot with NIKON D200 at 2009-01-18

Domyślnie

A ja (dziękując), szczerze podziwam Tę pracę - brawo !! widzę, że masz swoje "fotograficzne nawyki" - bardzo ciekawe efekty.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

ja bym wolał na 1. jeden motyw tych betonowych vertikali, bo to coś ciemne z lewej mocno rozprasza. podobnie na 2. - dwa elementy, żaden nie pokazany w całości, ucięty lub zasłonięty.
    poza tym 1. ciut krzywo.

co do motywu - jak ja Ci zazdroszczę... i jednocześnie rozumiem, jak bardzo chciałeś to pokazać
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów