Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Beda z niego "ludzie"?

akurat przegladajac net wpadlem na ponizsze:
    Ambitny chlopak

Zycze milej lektury.

Domyślnie

Nieźle ! Życzę mu by osiągnął jak najwięcej w tego typu fotografii ! To przykład tego, że chęci i zapał to baaaardzo dużo, "respect".

Domyślnie

życzę mu jak najlepiej!
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

szlag by trafił to moje 55-200VR..... może się ktoś chce wymienić na 50mm 1,8

oczywiście życzę mu powodzenia i nie chcę wiedzieć co on by zrobił z tele 70-200 VR albo 300mm......

Domyślnie

Grunt to dobre pomysły i wiele chęci

Domyślnie

ech a ja dzisiaj z teściem wybierałem miejsce na czatownie, a tu taki temat, dzięki niemu mam świetne forum z ta tematyką..
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

no ja dziś na spacerku miejsce na czatownię wybrałem teraz tylko trochę nęcenia i ... duuuuuuuużo wolnego czasu bo z tego co na Tamtym forum piszą to łatwo nie ma no ale cóż trza się brać do roboty, zobaczymy ...

no a Damianowi tylko dużo dobrego światła i zajebiaszczych kadrów życzę!!!

pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

lol
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Dobre, czyta się jak mały dreszczowiec. Pomyślałem sobie, że u nas, to by go szybko wyśmiali a tam, proszę jaka cierpliwość i kultura.

A później nastąpił tekst Tomka Wyszyńskiego:
    "Jak kiedyś napisałem na forum nikona, że 300mm wystarcza na ptaszory to mnie wyśmiali.Nikt nie chciał słyszeć o niczym poniżej 400 z tc ! A tu proszę.... "

Domyślnie

Oby się udało A ptaki to trzeba podejść, być cierpliwym, mieć sposoby, i wystarczy 300...
    Nikon dslr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów