Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: . . . .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    eeee no co ty ??
    a mowiles ze slabo widzisz przyszlosc autoportretow noviki na najblizszy rok
    daj jej czas przyjacielu

poprosilem zeby wrzucila jeszcze kilka z tej serii
    czekaj, czekaj... to nie fair. Ty już znałeś te prace, ja nie.
    na podstawie tamtych prac i setki poprzednich wniosek narzucał się sam, nieprawdaż...
    rozmawiałeś ze mną z pozycji osoby, która widziała już te prace..., bo nie sądze, żeby w trakcie naszej godzinnej gadki, je zrobiła...

jesli novika bedzie wrzucac już tylko prace na podobnym poziomie, obiecuję zmienić zdanie

ps.
    badź milszy haa
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Na jedynce - firanka ostry makijaz fajny, ale jakos nie pasuje mi do golych ramion i fryzury, jedno z drugim mi sie nie kleji. Ale to tylko moja amatorska uwaga.
    2 Jest sliczna, bardzo subtelna i ladna ciepla obrobka.Podoba mi sie
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nonnatus Zobacz posta
    czekaj, czekaj... to nie fair. Ty już znałeś te prace, ja nie.
    na podstawie tamtych prac i setki poprzednich wniosek narzucał się sam, nieprawdaż...
    rozmawiałeś ze mną z pozycji osoby, która widziała już te prace..., bo nie sądze, żeby w trakcie naszej godzinnej gadki, je zrobiła...

jesli novika bedzie wrzucac już tylko prace na podobnym poziomie, obiecuję zmienić zdanie

ps.
    badź milszy haa
    tak zrobila je wczoraj i troche mi zajelo je obrobic....
    i torche zajelo by je zrobic :P

ps. jestem mily nie wiesz jak moge byc niemily....
    pozdrawiam i zycze milego ogladania kolejnych prac noviki
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Po pierwsze - na zdjeciach wystepują zniekształcenia perspektywy,obiektyw jest za blisko modelki. Proszę pamiętać - oglądajęcego fotkę nie interesuje fakt, że modelka sama robi sobie zdjecia, że nie ma statywu, że się wstydzi pozować itp. Ocenia się zdjęcie.
    Poza tym nie podoba mi się makijaz na kolorowych zdjeciach, na B&W jest fajny. Ogolnie obróbka zbyt natarczywa, rzuca się w oczy, przesadnie trochę.
    Najlepsza dla mnie fotka nr 5.
    Postęp jest, tylko spokojnie i nie wrzuć jutro setki nowych autoportretów
    Pozdrawiam - Jacek
    www.fotojaw.com

Domyślnie

obrobka jest natarczywa ??
    no chyba inwazyjna ?? tak mam to rozumiec ?
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    obrobka jest natarczywa ??
    no chyba inwazyjna ?? tak mam to rozumiec ?
    Jak zwał tak zwał - widać od razu, że fotki były mocno szopowane. Moim zdaniem jest tak, że w niektorych rodzajach zdjec widoczna mocna ingerencja staje się częścią foty i to jest OK, a inne zdjecia poprawia się niedostrzegalnie i to też jest OK. Tutaj widac mocną obróbkę, która po prostu nie podoba mi się, ale innym może nie przeszkadzać. Co kto lubi
    Pozdrawiam - Jacek
    www.fotojaw.com

Domyślnie

dlatego ze mamy rozne gusta przyjacielu...
    i to co pozwala nam cos tworzyc
    nie wszystkim musi sie podobac...juz keidys wspomnialem
    jaki mam klimat w danym momencie taka obrobka
    ...

Domyślnie

Żeście się chłopaki rozkręcili, co by nie pisać to korzyść jest jedna. Novika masz dużo materiału do przeczytania, przeanalizowania i nauki
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peynal Zobacz posta
    Żeście się chłopaki rozkręcili, co by nie pisać to korzyść jest jedna. Novika masz dużo materiału do przeczytania, przeanalizowania i nauki
    i o ot chodzi nie ??

kiedys tez mialem w swoich watkach 1000 odwiedzin i 4 strony komentarzy.. i jestem tu gdzie jestem

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów