Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: maja 6

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie maja 6

U mnie jak zwykle będzie kilka z różnych sytuacji Pozbierałam co ciekawsze

1.

2.

3.

4.

5.

6.

i jeszcze jako bonusik z aparatem w kolorku

Domyślnie

dwójka jest najlepsza ale ciąłbym trochę dołu bo ta pozioma linia jest nie potrzebna pozostałe ok

Domyślnie

jedynka MZ najlepsza i te śliczne oczęta
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

najlepsze na samej górze, 1 i 2 świetne, czym niżej tym niestety troszeczke słabiej, kadry dobre, ale brakuje mi tej Twojej niesamowitej obrobki w PS-ie mimo to caly zestaw b.ladny
    D80 + N50 1.4G + N18-70 + S10-20 + SB800

Oszczędny w słowach Awatar Rider
    Miasto
    Poznań/Wronki

Domyślnie

Co ja będę pisał no... jak zwykle super
    Dwie puszki, kilka stałek, jeden zoom, jakieś akcesoria i duuuuużo radości z fotografii

Domyślnie

1, 2, 3 i secik 5 rewelacja.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Pierwsza i druga fotka, bardzo fajnie wyszła z tym futerkiem jego kolor kontrastuje z resztą, świetnie to wygląda. Podoba mi się również secik nr 5, ma coś w sobie.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

Jedynka jako uzupełnienie jednego z poprzednich wątków jest najlepsza z tego zestawu, świetnie zagrały kolory (podobnie jak na 2). Całość jak zwykle przyjemna dla oka

Domyślnie

Kupiłem sobie ostatnio książkę Andrzeja Mroczka o fotografowaniu dzieci.
    Autor, to jak wiadomo uznany autorytet w Polsce. Jednak Twoje najgorsze zdjęcie jest lepsze od jego najlepszego z tej publikacji
    (pod tym względem autor, z całym dla niego szacunkiem, naprawdę się nie popisał) . To generalnie świadczy o poziomie, jaki reprezentujesz.
    Z tej serii jedynka rzeczywiście najbardziej sympatyczna. Pzdr.
    D300s, S50-150/2.8 HSM II, 50/1.4G, 35/1.8G, SB600 i FF/BF

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    dwójka jest najlepsza ale ciąłbym trochę dołu bo ta pozioma linia jest nie potrzebna pozostałe ok
    Nawet nie zwróciłam uwagi - Maja ściągała z ławki śnieżek i go badała rączkami dla mnie miało sens że ją widać ale może rzeczywiście dla osoby postronnej jest ona zbędna Dzięki za uwagę

Cytat Zamieszczone przez Crease Zobacz posta
    najlepsze na samej górze, 1 i 2 świetne, czym niżej tym niestety troszeczke słabiej, kadry dobre, ale brakuje mi tej Twojej niesamowitej obrobki w PS-ie mimo to caly zestaw b.ladny
    W secie zawsze będą lepsze i słabsze więc od normy nie odbiegam A co do mojej obróbki to myślałam że jak będę obrabiała mniej nachalnie i bardziej naturalnie to że będzie lepiej (tamtej jest wielu zwolenników ale i wielu przeciwników)

Cytat Zamieszczone przez PD71 Zobacz posta
    Kupiłem sobie ostatnio książkę Andrzeja Mroczka o fotografowaniu dzieci.
    Autor, to jak wiadomo uznany autorytet w Polsce. Jednak Twoje najgorsze zdjęcie jest lepsze od jego najlepszego z tej publikacji
    (pod tym względem autor, z całym dla niego szacunkiem, naprawdę się nie popisał) . To generalnie świadczy o poziomie, jaki reprezentujesz.
    Z tej serii jedynka rzeczywiście najbardziej sympatyczna. Pzdr.
    Strasznie mi miło czytać coś takiego

Wszystkim bardzo dziękuję za wizytę ))))))

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów