Szukaj
dwójka jest najlepsza ale ciąłbym trochę dołu bo ta pozioma linia jest nie potrzebna pozostałe ok
jedynka MZ najlepsza i te śliczne oczęta![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
najlepsze na samej górze, 1 i 2 świetne, czym niżej tym niestety troszeczke słabiej, kadry dobre, ale brakuje mi tej Twojej niesamowitej obrobki w PS-iemimo to caly zestaw b.ladny
![]()
D80 + N50 1.4G + N18-70 + S10-20 + SB800
Co ja będę pisał no... jak zwykle super![]()
Dwie puszki, kilka stałek, jeden zoom, jakieś akcesoria i duuuuużo radości z fotografii
1, 2, 3 i secik 5 rewelacja.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Pierwsza i druga fotka, bardzo fajnie wyszła z tym futerkiemjego kolor kontrastuje z resztą, świetnie to wygląda. Podoba mi się również secik nr 5, ma coś w sobie.
Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.
Jedynka jako uzupełnienie jednego z poprzednich wątków jest najlepsza z tego zestawu, świetnie zagrały kolory (podobnie jak na 2). Całość jak zwykle przyjemna dla oka![]()
Kupiłem sobie ostatnio książkę Andrzeja Mroczka o fotografowaniu dzieci.
Autor, to jak wiadomo uznany autorytet w Polsce. Jednak Twoje najgorsze zdjęcie jest lepsze od jego najlepszego z tej publikacji
(pod tym względem autor, z całym dla niego szacunkiem, naprawdę się nie popisał) . To generalnie świadczy o poziomie, jaki reprezentujesz.
Z tej serii jedynka rzeczywiście najbardziej sympatyczna. Pzdr.
D300s, S50-150/2.8 HSM II, 50/1.4G, 35/1.8G, SB600 i FF/BF
Nawet nie zwróciłam uwagi - Maja ściągała z ławki śnieżek i go badała rączkami dla mnie miało sens że ją widać ale może rzeczywiście dla osoby postronnej jest ona zbędnaDzięki za uwagę
W secie zawsze będą lepsze i słabsze więc od normy nie odbiegamA co do mojej obróbki to myślałam że jak będę obrabiała mniej nachalnie i bardziej naturalnie to że będzie lepiej (tamtej jest wielu zwolenników ale i wielu przeciwników)
Strasznie mi miło czytać coś takiego
Wszystkim bardzo dziękuję za wizytę))))))
Skontaktuj się z nami