Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMI Zobacz posta
    A no nie 50tka, pierwsze foty 70-200VR pozostałe 24-70 2.8. Cieszę się, że się podobają Lukas7.
    AMI
    o prosze...nawet bym nie pomyślał
    Nikon d70s + Sigma 70-300 + Nikkor 18-70

http://photoblog.com/photoLukas- pstrykanie

Domyślnie

napisał Ami
    harb, na twoim ostatnim metrze "szału" nie ma i chyba nie może być, doceniłem je za piękno ujęć, kolorów i sposób patrzenia. Mam wrażenie, że "power'u" na unplugged też raczej być nie może, szczególnie w małej sali proximy z jednym zestawem nieruchomych świateł ale miałem nadzieje oddać piękno i nastrój chwili ( jedynka za to ląduje w mojej galerii koncertowej ). Dziękuję za opinie!
    Ami wiesz ze cenie sobie Twoje prace - moze akurat tutaj nie trafia to w mój gust,(być moze zbyt subiektywny odbiór) jednakze nie mam zarzutów odnosnie fotek przeciez nie ma o tym

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    napisał Ami

Ami wiesz ze cenie sobie Twoje prace - moze akurat tutaj nie trafia to w mój gust,(być moze zbyt subiektywny odbiór) jednakze nie mam zarzutów odnosnie fotek przeciez nie ma o tym

pozdrawiam
    Harb, dziękuję za każdą wypowiedź każda ocena daje mi kopa i te pozytywne i te mniej (te ostatnie nawet troche bardziej)! Tak więc następne niedługo, a tam warunki były takie, że można było się wykazać ( bynajmniej nie łatwe, ale ciekawe oświetleniowo ). Tak więc mam nadzieje, że następne zdjęcia spodobają się szerszej publice

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    napisał Lukas7

widze wszystkie szkła ---- co do fot szału nie ma tym razem ale bardzo przyzwoicie
    ciężko oczekiwać szału jak sam zespół jest specyficzny no i ich zachowanie również.
    Nikon d70s + Sigma 70-300 + Nikkor 18-70

http://photoblog.com/photoLukas- pstrykanie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów