Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Sorry Boys Proxima Unplugged, Warszawa.

Witam,

Zapraszam do obejrzenia i oceny kilku zdjęć z koncertu Sorry Boys w Klubie Proxima, który odbył się 03.12.08.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Dziękuję i pozdrawiam,

AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

dla mnie ok nawet bardzo OK
    najbardziej mi 4 przypadlo do gustu
    pozdrawiam
    newbie with D40 +18-55 + 55-200 + 50 1.8

Domyślnie

AMI widziałem dużo Twoich zdjęć , duzo też koncertowych ale tu hmm niby poprawnie ale bezpłciowo
    kadry 3 i 4 bardzo podobne (wywaliłbym 3) zdjęcia są dobre technicznie ale nie gra muzyka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szuszpl Zobacz posta
    dla mnie ok nawet bardzo OK
    najbardziej mi 4 przypadlo do gustu
    pozdrawiam
    Dziękuję szuszpl!

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    AMI widziałem dużo Twoich zdjęć , duzo też koncertowych ale tu hmm niby poprawnie ale bezpłciowo
    kadry 3 i 4 bardzo podobne (wywaliłbym 3) zdjęcia są dobre technicznie ale nie gra muzyka
    Przypominam, że to unplugged, światło tylko na wokalistkę, wszyscy statyczni - myślałem, że nastrojem na jedynce poruszę, dobrym kadrem z kilkoma planami na dwóch podobnych zdjęciach. Dziękuję za opinie malibu.

Domyślnie

mnie sie reportaz podoba. jest schludny, przekrojowy i oddaje klimat koncertow bez pradu.

ja wyrzucilbym 3jke, bo jest niemal identyczny co 4ka, a w kolorze wyglada to lepiej.

6stka tez mnie nie przekonuje. ciekawa faktura sufitu, ale poza tym troche nic ciekawego.

Domyślnie

można by rzec że ideał

dobre fotki, zapewne w ruch poszła 50, co?
    Nikon d70s + Sigma 70-300 + Nikkor 18-70

http://photoblog.com/photoLukas- pstrykanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    mnie sie reportaz podoba. jest schludny, przekrojowy i oddaje klimat koncertow bez pradu.

ja wyrzucilbym 3jke, bo jest niemal identyczny co 4ka, a w kolorze wyglada to lepiej.

6stka tez mnie nie przekonuje. ciekawa faktura sufitu, ale poza tym troche nic ciekawego.
    I o to chodzi badi. To był spokojny, akustyczny nastrojowy koncert, nikt tam nie rozwalał gitarę o perkusję ale i mocno hardcorowy koncert nie długo pokażę . 6 pokazuje jak tam było najszerzej jak się dało nie było pięknych świateł żeby zrobić kosmiczne zdjęcie. Dziękuję za opinię!

Cytat Zamieszczone przez Lukas7 Zobacz posta
    można by rzec że ideał

dobre fotki, zapewne w ruch poszła 50, co?
    A no nie 50tka, pierwsze foty 70-200VR pozostałe 24-70 2.8. Cieszę się, że się podobają Lukas7.

Pozdrawiam,
    AMI

Domyślnie

napisał Lukas7
    ...zapewne w ruch poszła 50, co?
    widze wszystkie szkła ---- co do fot szału nie ma tym razem ale bardzo przyzwoicie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    co do fot szału nie ma tym razem ale bardzo przyzwoicie
    Szal to moze byc na zdjeciach "z pradem", a jak napisal AMI i badi
    to sa zdjecia koncertu unplugged - i klimat jako takiego oddaja bardzo dobrze.
    Jesli koncert pozwoli uchwycic szal to sadze, ze akurat AMI bedzie to potrafil.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    napisał Lukas7

widze wszystkie szkła ---- co do fot szału nie ma tym razem ale bardzo przyzwoicie
    harb, na twoim ostatnim metrze "szału" nie ma i chyba nie może być, doceniłem je za piękno ujęć, kolorów i sposób patrzenia. Mam wrażenie, że "power'u" na unplugged też raczej być nie może, szczególnie w małej sali proximy z jednym zestawem nieruchomych świateł ale miałem nadzieje oddać piękno i nastrój chwili ( jedynka za to ląduje w mojej galerii koncertowej ). Dziękuję za opinie!

Cytat Zamieszczone przez sawi Zobacz posta
    Szal to moze byc na zdjeciach "z pradem", a jak napisal AMI i badi
    to sa zdjecia koncertu unplugged - i klimat jako takiego oddaja bardzo dobrze.
    Jesli koncert pozwoli uchwycic szal to sadze, ze akurat AMI bedzie to potrafil.
    Sawi, dziękuję za miłe słowa, czekam na Twoje koncertówki! A "power" nie długo pokaże.

Pozdrawiam,
    AMI

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów