Witam.
Planuje stworzyc sobie moja wlasna prywatna webowa galerie fotek (w sumie taka prywatna stronke o sobie rowniez dodatkowo). Niestety nie mam jakiegos wlasnego pomyslu. Moze jakies szblony w Dreamweaver? Jelsi cos od podstaw to szukalbym skryptow (DHTML najlepiej), ktore gdy klikne w miniature otwieraja zdjecie (moze byc tez w nowym okienku) dostosowujac je do aktualnej rodzielczosci ekranu ogladajacego. Chcialbym tez jakos ladnie wysiwetlac informacje o exifie. Mozliwosc komentowania (moderowana) zdjec przez ogladajacych tez by byla mile widziana. Od zcasu do zcasu mialbym do wrzucania serie fotek wiec widzialbym to tak ze ja wrzuycam jakis katalog z fotkami a skrypt mi pobiera nazwe (lub cos w tym stylu) i generuje nowa galerie (taki automat). Coz zawsze moglbym zrobic to recznie, ale czekam z radami od was bo z webmasterstwem mailem krotki kontakt jakis czas temu. Cos tam sie znam ale bylo to dawno temu. Teraz pewnie obowiazuje jakies trendy itd. Chcialbym zeby to jakso ladnie wygladalo. Moglbym tez komus zaplacic za stworzenie zcegos dla mnie, jezeli cena nie bylaby za wysoka. Testowalem generatory m.in. JAlbum ale zawsze mi cos nie pasowalo.
Pozdrawiam
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami