Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jaka torba do200zł

Proszę o porody jaką najlepiej kupić torbę do kwoty max 200zł. W torbie ma się zmieścić D70+18-70 poza tym na pewno obiektyw 70,300 jakies filtry może lampa ale to już max. Zastanawiałem sie nad firmą Kata i Crumpler. Poza tym torba czy plecak co lepsze?
    Nikon D700+nikkor 35/1.8+SB-900 Lowepro Stealth Reporter D650AW

Domyślnie

Ja polecam Delsey, świetnie wykonana i zaprojektowana.

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Domyślnie

Ja polecam Reportera D200 - pojemna, szczelna, a nie masywna - w piasku w Łebie mi się zakopała i nic tam nie wlazło. Pierwsza lepsza aukcja alledrogo i masz z gratisami etc.
    instagram.com/darkroomnightlife

Domyślnie

a co bardziej użyteczne plecak czy torba? Na co zwrócić głównie uwagę przy zakupie?

Domyślnie

wygodniejszy plecak, torba jest ok ale i tak będziesz chciał plecak na dłuższe wyprawy
    obiecuję, przeczytam regulamin...

Domyślnie

Tamrac System 6.
    Pomieścisz wszystko to co wymieniłeś spokojnie, a w dodatku zamykanie ma bardzo solidne.

Domyślnie

Poco torba, do 200-stu zlotych wystarczy portfel
    A na powaznie to fajne sa torby Olympus system.
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

Ja zadecydowałem się na Crumpler Pretty Boy 4000 XL Jak dotąd jestem bardzo zadowolony.

Pojemna, świetnie wykonana, wygodna, spokojnie zniesie deszcz i inne warunki pogodowe (ale bez ekstremów) no i nie wygląda jak typowa "lodówka". Bez problemu mieści D80 + 2 słoje + akcesoria. Lampa na moje oko też powinna się zmieścić. Z wad - klapa mogłaby być zamykana na zamek, ale aktualny sposób zamknięcia jest na moje oko i tak bardzo szczelny i bezpieczny.

Ja swoją zakupiłem na Amazonie UK ( link )bo nasi dystrybutorzy nie mieli jej dostępnej, albo jak była to w kolorze białym.Pozatym w UK kosztowała mnie 20GBP a nie 180zł
    Widzę, że jej cena niestety mocno poszła w górę no i aktualny kurs GBP też nie służy. Chyba taniej wyjdzie już w PL.
    DLXXX etc.

Domyślnie

Może Fomei winer np. 963, to takie Lowepro reporter tylko, że Czeskie. Bardzo fajna torba wykonana solidnie cały wkład można wyjąć, klapa w suwakiem, masz szybki dostęp do sprzętu, osłona na deszcz, i co ważne nie rzuca się w oczy.

Domyślnie

trochę temat zamarł. Może napiszcie czym się kierować przy zakupie na co patrzeć prócz cenymyślę, że nie tylko mi się to przyda

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów