Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Łowy

Domyślnie

Na drugim zdjeciu w moim watku widac,przede wszystkim dziczyzna tzn.sarny,dziki, inne zwierzaki.
    Zbieram je z drog,znajomi daja cynk jak cos widza przy drodze.Dobre skutki daje tez necenie drobiem,znajdz jakas ferme w okolicy,zagadaj z wlascicielem,napewno da ci jakies kuraki, nie bedzie musial do utylizacji wozic.A i najwazniejsze trzeba uwazac zeby cie lesniczy,straz lesna lub inne organy panstwowe nie przylapaly na wyrzucaniu padliny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rokus1 Zobacz posta
    Na drugim zdjeciu w moim watku widac,przede wszystkim dziczyzna tzn.sarny,dziki, inne zwierzaki.
    Zbieram je z drog,znajomi daja cynk jak cos widza przy drodze.Dobre skutki daje tez necenie drobiem,znajdz jakas ferme w okolicy,zagadaj z wlascicielem,napewno da ci jakies kuraki, nie bedzie musial do utylizacji wozic.
    Dzięki za cenne rady.
    Dwójka w Twoim wątku jest super. Bez zanęty jakoś nie mogę doprowadzić do takiego ujęcia i zostają mi tylko ptaki wypatrujące zdobyczy.

Pozdrawiam
    Marek
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

Dwa dni temu miałem go w rękach, ale na Twojej fotografii jest piękniejszy niż w naturze bo... leci. Wszystkie ptaki powinny być w locie. Zupełnie tak ja ryby powinny być w wodzie. Mam takie wrażenie, że stateczna fotografia ptaków odchodzi do lamusa. Twoja jest jak najbardziej z duchem czasów. Gratuluję.

Domyślnie

To jest swietnie uchwycony moment, piekne zdjęcia .
    Czy kiedykolwiek ja będę miał choć trochę szczęścia i az tyle cierpliwości co Ty ?.
    Tęsknie do takiej chwili ,by móc popatrzeć na żywo na taka sytuację.
    Moje szczere gratulacje Marku.
    Nikon D300

Domyślnie

Obie foty świetne.Dynamiczne,ciekawe ujęcia.
    Pozdrawiam

Talking

Cytat Zamieszczone przez Marek-frotka Zobacz posta
    Około 2 godzin. Nie znaczy to , że przez dwie godziny nie było żadnego myszołowa , orła czy błotniaka , po prostu cały czas skutecznie omijały moją czatownię.

To może inna faza ataku. ( wiem - tło nieciekawe )

Pozdrawiam
    Marek
    Ja bym wiele dał z atakie ujęcie

Talking

Napisał,

Cytat Zamieszczone przez Marek-frotka Zobacz posta
    Około 2 godzin. Nie znaczy to , że przez dwie godziny nie było żadnego myszołowa , orła czy błotniaka , po prostu cały czas skutecznie omijały moją czatownię.

To może inna faza ataku. ( wiem - tło nieciekawe )

Pozdrawiam
    Marek
    Ja bym wiele dał za takie ujęcie,

Pzdr,
    Andrzej

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów