Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie

Chciałem wam przedstawić kilka zdjęć z opuszczonej fabryki którą odkrylem wraz z moim przyjacielem Raszką.
    Było to w Leeds, a głównym tematem zdjęć bedzie Raszka malująca graffiti .
    Zdjęcia były robione Nikonem d40 . Wszystkie są retuszowane photoshopem. A ja w dziedzinie fotografii jestem jak narazie amatorem. Aha apropos Witajcie ! : ) to mój pierwszy post więc wypada się przywitać ; P .

Wiem, że mogłem przesadzić z 'groszkiem' ale chciałem chyba aby tak to właśnie wyglądało. Co do przepaleń 'no cóż' ; ) piszcie co o nich sądzicie. chwalcie , gnojcie, rady dawajcie .

Niestety nie mozna dwukrotnie edytowac postów ( albo czegos nie widze x) ) więc postanowiłem umieścić zdjęcia na innym serwerze 'flickr' i po raz kolejny sprobuje je wam przedstawić .
    Teraz widać ? : >
    Co do raszki to naprawde dobry z niego graficiarz . Jednak na zdjęciach widoczny będzie jedynie tag i zarys graffiti .

[1]

[2]

[3]

[4]

[5]

[6]

[7]

[8]

[9]

[10]

[11]

[12]

Domyślnie

No dobra, to wiemy już (nawet dwa razy), ze niezły graficiarz Raszka pomalował ściane w zrujnowanej fabryce.
    Przy czym na zdjeciach słabo widac kolege raszke i w ogóle nie widać grafiti.

Zatem pytanie podstawowe - to wlasciwie po cholere chcesz tu tę twórczośc radosna pokazywać ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Po cholere to ty tak bardzo chcesz zobaczyć Raszke hm ?
    Proszę o ocene zdjęć nie o ocene graffiti raszki czy też jego wyglądu, yyyyyy ? : )

Domyślnie

Trudno ocenić w co Twoje zdjęcia miały trafić.
    Ogólnie to strasznie nierówno w wykonaniu, ciemno i krzywo. Ostrość też leży.
    Ni to reportaż, ni przekaz fotograficzny o powstawaniu graffiti.
    Domyślam się, że nie chciałeś eksponować postaci autora, ale jego pracy też tutaj nie ma.
    Dla mnie nie ta bajka.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Przeniosłam Ci zdjęcia do pierwszego posta. Co do edycji to jest limit czasowy. Bodajże 15min od dodania posta można go edytować, potem już tylko modzi i admini. Następnym raz jak będziesz miał takie problemy to zaraportuj własny post i ktoś Ci pomoże.

Co do zdjęć to czym różni się kadr 3 od 4? 5 od 6? 7 od 8? 11 od 12 (i pominę już fakt, że mało co na nich widać)? Robią ileś tam zdjęć pokazuj najlepsze, po co pokazywać podobne kadry? Na 9 miało zapewne być krzywo, bo to tak artystycznie, ale zamiast 'artyzmu' sprawia wrażenie niechlujnego, poza tym, że nie wiem co ma wspólnego z kolegą i jego graffiti.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Dokładnie, mi nie przypadły do gustu, dziwne kadry, za daleko... 11 jest ok. Reszta leży i jest bardzo podobna. Myślę, że mógłbyś zostawić tylko 11! Pozdrawiam!

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez undr0 Zobacz posta
    Po cholere to ty tak bardzo chcesz zobaczyć Raszke hm ?
    Proszę o ocene zdjęć nie o ocene graffiti raszki czy też jego wyglądu, yyyyyy ? : )
    A jak myślisz młodzieńcze ?
    Daj tego Raszke wyraźniejsze, przekażemy wandala policji .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    Przeniosłam Ci zdjęcia do pierwszego posta. Co do edycji to jest limit czasowy. Bodajże 15min od dodania posta można go edytować, potem już tylko modzi i admini. Następnym raz jak będziesz miał takie problemy to zaraportuj własny post i ktoś Ci pomoże.

Co do zdjęć to czym różni się kadr 3 od 4? 5 od 6? 7 od 8? 11 od 12 (i pominę już fakt, że mało co na nich widać)? Robią ileś tam zdjęć pokazuj najlepsze, po co pokazywać podobne kadry? Na 9 miało zapewne być krzywo, bo to tak artystycznie, ale zamiast 'artyzmu' sprawia wrażenie niechlujnego, poza tym, że nie wiem co ma wspólnego z kolegą i jego graffiti.
    Dziękuję za przeniesienie zdjęć i cenną informacje. Teraz będe już wiedział ; )

Co do Waszych opini na temat zdjęć to cieszy mnie ich szczery wydźwięk. Wzasadzie dopiero się uczę. Zdjęcia były robione z ręki stąd pewnie te krzywizny w kadrach. Jakoś nie korygowałem tego w programie...dlaczego ? sam nie wiem . . . może nie zauważyłem x ) , a może jak dla mnie wszystko było ok .
    Zarzucacie, że nie widać raszki ani jego graffiti. Napiszę tak. Raszki pokazać nie chciałem chyba z wiadomych przyczyn, co do graffiti to to akurat było słabiutkie...i chyba teraz właśnie po chwili namysłu stwierdzam, że może rzeczywiście nie trafiłem w dział ? ! ; ) pozdrawiam i dziękuje za cenne uwagi !

Bercik Raszka jest nieuchwytna ; ) za mała z niej świnka aby można było ją dopaść heh : )

Uprawnienia umieszczania postów