Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Las...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nostromo Zobacz posta
    Musze Cie zmartwic, fota nie była ratowana. Czasami na niebie bywają szare deszczowe chmury a słonce przeswituje przez małe przeswity. Czy mam rozumiec ze trzeba zmieniac kolor chmur na biały albo inny bo szare niebo jest beee i nie za bardzo jest tu na miejscu?
    Nie, według mnie po prostu to wygląda tak jakbyś użył pędzla i zamalowywał przepalenia. Są na tym zdjęciu miejsca między drzewami gdzie widać jaśniejsze aureole przy granicy gałęzi wokół samego zaciemnienia. To dało mi podstawy do tego, aby sądzić, że "mazałeś szaroburym", bowiem trudno mi było wyobrazić sobie, że ciemniejsze chmury idealnie trafiają kształtem i rozmiarem w prześwity między gałęziami. Z kilkupikselową aureolą.

Cytat Zamieszczone przez Nostromo Zobacz posta
    Niczym szarym kolego nie mazałem po niebie. To był naturalny kolor pochmurnego nieba. Wnioskuje ze szare niebo nie jest trendy.
    I nie boje sie przepałow bo inaczej nie popełniłbym tej foty.
    Osobiście bardzo lubię szare niebo. Możesz się zresztą przespacerować po wątkach. To czy był naturalny, czy nie - nie ma sensu dywagować.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez glenio Zobacz posta
    Osobiście bardzo lubię szare niebo. Możesz się zresztą przespacerować po wątkach. To czy był naturalny, czy nie - nie ma sensu dywagować.
    Teraz to mnie ubawiłeś....to po jasną ch.......ę wydziwiałeś....Zawsze jest sens udzielić odpowiedzi i wyjaśnić...błądzącym....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Uprawnienia umieszczania postów