Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 51

Wątek: Buteo buteo...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Raz jeszcze gratuluję wytrwałości , wyczucia i determinacji.
    Ostatnie zdjęcia równie dobre jak i pierwsze w tym wątku.
    Są pełne ruchu , akcji , dynamiki.

Jak tak dalej będziesz pokazywał „Myszaki” , to niedługo rodzice będą nimi straszyć dzieci.
    Mógłbyś mi kilka z nich podesłać do Torunia - za pośrednictwem gołębi pocztowych - oczywiście.

Pozdrawiam
    Marek
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

Gratuluję odległości!!!
    Poza tym:
    Jak na fotografa NG:
    Raczej słabo. Niedoświetlone, kadr nieciekawy, myszak wyszedł niefotogenicznie, no i można było zrobić czas 1/800 @ 5,6.

Ale biorąc pod uwagę, że jesteś amatorem - to przyzwoicie, nawet bardzo przyzwoicie.
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eldritch Zobacz posta
    Gratuluję odległości!!!
    Poza tym:
    Jak na fotografa NG:
    Raczej słabo. Niedoświetlone, kadr nieciekawy, myszak wyszedł niefotogenicznie, no i można było zrobić czas 1/800 @ 5,6.

Ale biorąc pod uwagę, że jesteś amatorem - to przyzwoicie, nawet bardzo przyzwoicie.
    Nie chce cie urazic ale gdybys mial troszke pojecie to bys wiedzial ze ten obiektyw nie jest ostry na pelnej dziurze,kadr nieciekawy byc moze dopiero sie ucze.
    Jendym slowem musze sie wziasc do pracy,dziekuje za opinie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rokus1 Zobacz posta
    Nie chce cie urazic ale gdybys mial troszke pojecie ...
    to bys wiedzial ze ten obiektyw nie jest ostry na pelnej dziurze...
    Czy ja coś mówiłem o ostrości?

Albo szukasz akceptacji i chcesz się dowartościować za wszelką cenę - albo oczekujesz szczerych i w miarę rzeczowych komentarzy... wybór należy do Ciebie - w tym pierwszym przypadku uprzedzaj w pierwszym poście.

Napiszę jeszcze raz: gratuluję szczerze odległości - a więc wszystkiego co wiąże się z umiejętnością podchodzenia dzikiej zwierzyny - klasa.

Jak na posiadacza D40 - a więc wnioskuję amatora - całkiem porządne zdjęcie.

Ale w pierwszym poście ktoś porównał cię do fotografa NG - jeżeli chcesz nim zostać wskazałem Ci co bym ja na Twoim miejscu starał się zrobić przy następnej fotce, oy i wszystko - możesz z tym zrobić co chcesz...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

rokus1 nie bierz tego wszystkiego na serio co ci tu wypisuja rob foty dalej i ucz sie a dojdziesz daleko bo widac ze masz zapal i pojecie.
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

No b . kunna fadne ujecie, az mnie ujelo

Domyślnie

Gratuluję cierpliwości!
    Coś takiego uchwycić to nie codzienność.
    Świetna fotka!

Jakie miałeś ustawienia?

Domyślnie

ujęcia w locie majstersztyk! Masz znakomite miejsce, dobrą frekwencję modeli i potrafisz to wykorzystać. Gratuluję, bo to kolejny dowód na to, że nie zawsze o zdjęciach świadczy sprzęt wart ileś tam kPLN-ów
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Oszczędny w słowach Awatar Cockroach
    Miasto
    Cieszyn // Kraków

Domyślnie

Wow... więcej komentarza nie trzeba...

Domyślnie

Chciałbym kiedyś strzelić choć jedną taką fotę.
    Niech to starczy za komentarz.
    D60 VR KIT + N18-55VR + N70-300VR + TC-17E II i trochę gratów.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów