Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie

Chyba nie "zdanżam" dla mnie te fotki dowodzą że potrafisz kontrolować małą GO i tylko tyle
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

sorry, ale bardzo słabe jesli pokazujesz je na forum, to cos jest nie tak :/

Domyślnie

Dlaczego mam nie pokazywać ? taki miałem pomysł na zdjęcie i liczę na ocenę - jeśli jest kiepskie - zrozumiem, ale dlaczego coś musi być nie tak ?

Domyślnie

samochód żebraka? i takie przypadki się ponoć zdarzają

Domyślnie

można troszkę inaczej zinterpretować, ale OK.

Dzięki za komentarze

Domyślnie

Vooda, a ja powiem asertywnie, że kadr mi się podoba i tytuł też pasuje - dosyć to bezpośrednie przesłanie, ale widać, że przemyślane i za to plus. Obróbka i BW średnio mi pasuje, ale nie to że całkiem na nie - ot wolałbym inaczej, ale nie wiem jeszcze jak - napiszę może potem.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Rozumiem przesłanie: kontrast, sprzeczność i jednoczesne współistnienie dwóch skrajnych światów zaledwie kilka metrów obok siebie. Według mnie bardziej wyraziste by były wykadrowane w pion dwa zdjęcia ułożone obok siebie w jednej linii, na jakimś jasnym tle, a nie jedno pod drugim, ale to tak tylko na marginesie

Domyślnie

bez ukrytych znaczeń, drugiego dna - czarno na białym przy wysokim kontraście. Tak miało być - jeśli nie wyszło - szkoda, zrobię lepsze w przyszłości

Cytat Zamieszczone przez Przemek Paśnik Zobacz posta
    Rozumiem przesłanie: kontrast, sprzeczność i jednoczesne współistnienie dwóch skrajnych światów zaledwie kilka metrów obok siebie. Według mnie bardziej wyraziste by były wykadrowane w pion dwa zdjęcia ułożone obok siebie w jednej linii, na jakimś jasnym tle, a nie jedno pod drugim, ale to tak tylko na marginesie
    ooo to już jest pewna podpowiedź - masz racje. Tak jak piszesz może być lepiej.

Domyślnie

O to jest myśl - niech będą obok siebie, to by dało efekt!!
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów