Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Domyślnie

hehe fajny wątek
    miałem sytuację gdzie jedna z teściówek obsmarowała mnie za plecami bo pannie młodej brzuszek na zdjęciach widać, chyba piąty miesiąc ciąży, no to sie kur... pytam czy to moja wina czy pana młodego?

Domyślnie

nie no - oczywiście że Twoja! (pamiętaj - teściowa - nie ważne czyja - zawsze wie najlepiej! Zwłaszcza w kwestii brzuszków... )
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agape Zobacz posta
    nie no - oczywiście że Twoja! )
    ej no żona czasem czyta forum... zatłucze mnie taboretem

Domyślnie

ok ok - wycofuję te słowa!
    (ze względu na lepszą Twoją połówkę )
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Jak dotąd - tfu, tfu, tfu ..... - żaden nie kręcił nosem. A znajomych mam o tyle dobrych że jak w ubiegłym roku zrobiłem ślub dla siostry znajomego to teraz w czerwcu będę robił ślub jego samego bo zdjęcia przypadły do gustu . Ale - jak mawiają - wszystko przede mną. Teraz w lutym mam parę młodą gdzie Pan Młody - Warszawiak - stwierdził że zdjęcia plenerowe sam wymyśli bo takie słodko-wenezuelsko-cukierkowo-telenowelowe go nie interesują . Coś przebąkiwał o sianie w stodole, ciągniku, walkach na miecze... Na moją sugestię żeby w swoich planach uwzględnił konieczność obecności światła w planie - "bo wicie-rozumicie, stodoła i luty, ślub późno a fizyki nie oszukasz..." - odparł że przyniesie mi halogena . Powiem, że nie wiem co mnie podkusiło i teraz żałuję że się dałem namówić ale stało się i już się cieszę na to wesele :/

Domyślnie

Oj, też mi problem - podpal tę stodołę i światła będziesz miał pod dostatkiem. I będą się niestandardowo i żwawo ruszać.
    Krzysztof Paszkiewicz

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Tobie się łatwo nabijać A mnie im bliżej tym mniej jest do śmiechu. Nauczka dla mnie że nie warto się czasem na pieniądz łakomić. Jedyny plus to fakt że jest to jakieś nowe doświadczenie. Sumienie mam czyste - tłumaczyłem dlaczego jest to zły pomysł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    Tobie się łatwo nabijać A mnie im bliżej tym mniej jest do śmiechu. Nauczka dla mnie że nie warto się czasem na pieniądz łakomić. Jedyny plus to fakt że jest to jakieś nowe doświadczenie. Sumienie mam czyste - tłumaczyłem dlaczego jest to zły pomysł.
    Tłumaczyć to się będzie człowiek po zdjęciach a płonąca stodoła to bardzo oryginalne.
    A jak pan młody chce być oryginalny to niech zapłaci za spaloną stodołę. Żaden jego znajomy takich zdjęć nie będzie miał
    Proces twórczy:
    KTO PYTA WIELBŁĄDZI

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Oj, też mi problem - podpal tę stodołę i światła będziesz miał pod dostatkiem. I będą się niestandardowo i żwawo ruszać.
    rotfl .. nic tylko do cytatow .. swoja droga jakby co to znam dobrego pirotechnika ... jak pan mlody nie chce spalic stodoly to wystarczy ze zainwestuej odpowiednio i bedzie mial wybuchowa sesje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    rotfl .. nic tylko do cytatow .. swoja droga jakby co to znam dobrego pirotechnika ... jak pan mlody nie chce spalic stodoly to wystarczy ze zainwestuej odpowiednio i bedzie mial wybuchowa sesje
    Też go znam, o ile to ten z Wieliczki.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów