Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Oj, też mi problem - podpal tę stodołę i światła będziesz miał pod dostatkiem. I będą się niestandardowo i żwawo ruszać.
    To ja poproszę odpowiednio wcześniej o info, przy okazji może bym coś strzelił do mojego wątku

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Ech... a może by tak w Bieszczady.

Domyślnie

Ech... a może by tak w Bieszczady.
    Zapraszam, jest fajnie.

Pozdr.
    Paweł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nadgob Zobacz posta
    Ja trzymam się zasady, że jak mnie ktoś z rodziny lub znajomych prosi o usługę to z założena mówię że termnin zajęty.
    Jak jestem proszony na ślub to robię to w ramach prezentu. Tylko, że jak się zwiedzieli o tym ludzie to mam więcej niż zazwyczaj zaproszeńna ślub.

Cytat Zamieszczone przez celine Zobacz posta
    dzięki wszystkim za miłe słowa, a ten link, faktycznie - kosmos, mi przytrafiło się coś podobnego, też bylam z mężem zaproszona na ślub, byłam jako gość i fotograf, po znajomości wzięłam 800 zł, z czego teraz po tym wszystkim na czystko jestem 200 zł....bo kazali sobie oddać część pieniędzy. Zdjęć nie mogę pokazać bo jeszcze za to mi dowalą, ale jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam na moje plfoto: http://plfoto.com/158613/autor.html, tam możecie zobaczyć jakie zdjęcia robię mniej więcej
    Pozdrawiam
    Portfolio zachęcające.

Pokaż zdjęcia, pokaż twarze tych kutw. Zdjęć miałaś nie pokazywać, ale za 8 stówek. Jak kasę zabrali to umowa nieważna w związku z niewywiązaniem się jednej za stron z warunków.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomaszt81 Zobacz posta
    moze sa z tej piosenki, brzydki ona, brzydki on a na poprawe humoru polecam film "wesele" "mniejszej to juz tej kamery nie mial"
    "trzeba mówić, że nowoczesna"
    NIKON

Domyślnie

albo zabawa albo praca....
    emeryt

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów