Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Domyślnie D700 - jaka karta

Witam,
    Zamawiam właśnie D700. Jaką radzicie kartę pamięci, tak żeby nie graniczała w żaden sposób puszki?

Domyślnie

Ja polecam SD Extreme III 8GB

Domyślnie

Hej giewont, w jakim sklepie zamawiasz D700? Ja chciałem w e-cyfrowe dla widzę że niedostępny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez papajpo Zobacz posta
    Ja polecam SD Extreme III 8GB
    Oo to będzie najlepszy wybór Gdyby kolega chociaż adapter jakiś polecił... :P

Zależy jakie zdjęcia robisz i czy potrzebujesz szybkiego zapisu danych. Polecam jakiegoś szybkiego Lexar'a, lub SanDisk Extreme III lub IV. Popatrz na specyfikację i szukaj w modeli z tych marek.
    Ostatnio edytowane przez mikkay ; 13-01-2009 o 17:17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trufel Zobacz posta
    Hej giewont, w jakim sklepie zamawiasz D700? Ja chciałem w e-cyfrowe dla widzę że niedostępny.
    Ja dziś wziąłem w INTERFOTO. www.interfoto.eu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trufel Zobacz posta
    Zamowiłem właśnie w e-cyfrowe i czekam. Rozmawiałem z nimi telefonicznie - dostawę mieli mieć dzisiaj po południu i jak na razie chyba nic. Zamówienie na razie potwierdził automat ale czekam na potwierdzenie telefoniczne.

Z rozmowy z handlowcem wynika, że mają sporo zamówień na tę puszkę.

Domyślnie

Bo mają dobrą cenę, a chodzą słuchy że ceny mają pójść w górę... Daj znać jak Ci odpowiedzą.

Domyślnie

Ja mam i polecam sandiska extreme IV 4gb śmiga że aż miło , nawet jak dam serię 8 klatek z gripem to dosłownie ekspresowo wszystko zapisuje . Tylko że na tej 4gb trochę mało się zdjęć mieści , ale na allegro była dość tania nówka sztuka , na gwarancji za 139 zł więc kupiłem .
    nikon d700 ,nikkor 35mm f/2 , nikkor 50mm f/1.8 , sigma 150mm f/2.8 , sb-900 , grip , lowepro slingshot 300 aw , manfrotto 055xprob + 808rc4 , kilka filtrów

X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów