Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Stado

Domyślnie

Wiem, że będę nudna...

...aalleee...

...Ptaki Nemetha?

Fajne stadko
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Zawsze jak widzę fotografie dużej liczby ptaków, przypomina mi się zdjęcie z ptakami na przystanku, które wygrało w Grand Press Photo 2007, a post factum okazało się, że PS i klonowanie poszły w ruch.
    Trochę więcej na ten temat: http://www.press.pl/~wwwadd/gpp_www/...g_wydarzen.pdf

A fotka podoba się nawet ;] Mam nadzieję, że ty żadnych ptaszków nie klonowałeś :P
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Domyślnie

No nie, Quibag, jak możesz
    Trafiłem na takie wielkie stado, które na mój widok postanowiło w całości przenieść się cokolwiek dalej, więc wystartowało na moich oczach. To chyba gawrony.

Domyślnie

Jak dla mnie bardzo dobre zdjęcie i raczej ciężkie do klonowania dobry kadr!!

Domyślnie

Ciężkie, ciężkie Ale jeszcze ciężej trafić na taaaakie stadko ptaków Odbiór dla mnie jak najbardziej pozytywnie, to co mi się w nim podoba - to fakt, że ptaki, które nie zmieściły Ci się w kadrze (ucięte skrzydła, wystające kończyny etc.) nie są potraktowane stemplem. Lubię fotografię z możliwie minimalną ingerencją PSa.
    Pozdrawiam,
    Qiubag
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Domyślnie

Robię tak samo - stempla używam tylko do czyszczenia plam od brudnej matrycy.
    A stado - może faktycznie trudno trafić na takie duże, w końcu mnie aż zmusiło do zatrzymania samochodu i zrobienia kilku zdjęć. To było w podwarszawskim Chrzanowie. Jak ktoś*nie wierzy, to niech pojedzie, te gawrony zimują na tamtejszych polach chyba

Domyślnie

jak najbardziej się podoba. ma klimat.

Domyślnie

Świetne zdjęcie. Gdybyś ptaki sklonował, albo namalował spotkałbyś się z mojej strony z jeszcze większym uznaniem, bo to byłaby działalność twórcza. Ale i tak uznane jest 5 gwiazdek

Uprawnienia umieszczania postów