Szukaj
Wiem, że będę nudna...
...aalleee...
...Ptaki Nemetha?
Fajne stadko![]()
Put some fun between your legs
-ride a horse
Zawsze jak widzę fotografie dużej liczby ptaków, przypomina mi się zdjęcie z ptakami na przystanku, które wygrało w Grand Press Photo 2007, a post factum okazało się, że PS i klonowanie poszły w ruch.
Trochę więcej na ten temat: http://www.press.pl/~wwwadd/gpp_www/...g_wydarzen.pdf
A fotka podoba się nawet ;] Mam nadzieję, że ty żadnych ptaszków nie klonowałeś :P
No nie, Quibag, jak możesz
Trafiłem na takie wielkie stado, które na mój widok postanowiło w całości przenieść się cokolwiek dalej, więc wystartowało na moich oczach. To chyba gawrony.
Jak dla mnie bardzo dobre zdjęciei raczej ciężkie do klonowania
dobry kadr!!
Ciężkie, ciężkieAle jeszcze ciężej trafić na taaaakie stadko ptaków
Odbiór dla mnie jak najbardziej pozytywnie, to co mi się w nim podoba - to fakt, że ptaki, które nie zmieściły Ci się w kadrze (ucięte skrzydła, wystające kończyny etc.) nie są potraktowane stemplem. Lubię fotografię z możliwie minimalną ingerencją PSa.
Pozdrawiam,
Qiubag
Robię tak samo - stempla używam tylko do czyszczenia plam od brudnej matrycy.
A stado - może faktycznie trudno trafić na takie duże, w końcu mnie aż zmusiło do zatrzymania samochodu i zrobienia kilku zdjęć. To było w podwarszawskim Chrzanowie. Jak ktoś*nie wierzy, to niech pojedzie, te gawrony zimują na tamtejszych polach chyba![]()
Świetne zdjęcie. Gdybyś ptaki sklonował, albo namalował spotkałbyś się z mojej strony z jeszcze większym uznaniem, bo to byłaby działalność twórcza. Ale i tak uznane jest 5 gwiazdek![]()
Skontaktuj się z nami