Close

Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 113

Domyślnie

Kaleidziku Drogi, wcale nie jest prosto, poza tym obrazek ktory podeslales nie nadaje sie do porownania bo jest to miniatura, a kadr nie do konca dobry aby ocenic Zrob test inaczej. Stan w przedpokoju lub w pokoju pod pewnym kontem do drzwi. Ustaw kadr tak abys PASER lewej strony mial rownolegle do futryny i zrob fote. Jesli bedzie prosta - masz szczescie... Ja nie mam - kazda wychodzi krzywo.

Domyślnie

U mnie też jest krzywo.

Tomek
    deczysta

Domyślnie

Taki test żeby miał sens to trzeba zrobić ze statywu, a nie z ręki. Zawsze jak "klikasz" zdjęcie to działa siła która może własnie przechylić to zdjęcie w tą stronę co u Admina
    pozdrawiam Sebastian

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Zrobilem z ręki....minimalnie przekrzywione w Adminową stronę. Ze statywu zdjecie proste.

Domyślnie

No i czym mniejsza ogniskowa tym krzywość większa, ale to chyba normalne.

Tomek
    deczysta

Domyślnie

Jak pisalem, w pierwszej puszcze wszystko bylo idealnie. Nie ma co robic paniki kolo tematu, tym bardziej ze nie wierze zeby nie bylo to do usuniecia. Dam znac jak dogadam sie z serwisem.

Domyślnie

Ok czekamy.

Tomek
    deczysta

Domyślnie

Ja właśnie zrobiłem test i wyszło, że moja martyca jest raczej prosta. Raczej, bo test był przeprowadzony w kiepskich warunkach oświetleniowych na na nie-do-końca-prostych drzwiach ale z drugiej strony nie chcę budzić wszystkich domowników. Jutro przypatrzę się dokladniej.

Zawsze wiedziałem, że ci Tajlandczycy nie mogą tak pracować za kupkę ryżu dziennie...
    Pozdrawiam, Michał Miłoś & Nikon D70 (kit) + dysk 30 GB + Lowepro Orion T. + Torba Nikon + Velbon Sherpa n600

Domyślnie

Spłoszony Waszymi postami, pomimo trochę późnej pory, niezwłocznie zrobiłem kilka fotek.
    Wydaje mi się, że jest ok! Chyba, że coś inaczej powiinienem skadrować?
    Duży wpływ na krawędzie boczne ma dł. ogniskowej. Starałem się robić 50-tką. Wszystkie były robione z ręki.
    Z chęcią wrzuciłbym tu 3 szt. ale nie wiem jak to zrobić?
    POzdro!
    D70|N AF-S18-70DX|N AF50/1,8D|SB-800|ML-L3|CF 1GB|Sherpa 600n|TLZ 2|MC MTO-11C A
    ŻONA to luksus - APARAT to konieczność!!!

Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów