Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: D90 filmy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez simonx Zobacz posta
    jakiej karty pamieci uzywasz?
    myslalem, ze moze to wina dosc wolnego sandiska ultra, ale probowalem sandisk extreme III 4gb i tez szarpie
    Ja bym raczej stawiał na brak odpowiednich kodeków, ściągnij np. k-lite mega pack i sprawdź, czy dalej masz ten problem.

Cytat Zamieszczone przez pioter m Zobacz posta
    Filmowanie d90 nie jest zle. 5min to dosc, a jakosc nie jest taka tragiczna.
    No zgadzam się, ale ja akurat potrzebuję trochę więcej i miałem nadzieję, że uda mi się to jakoś obejść. W Canonie można lecieć po 30 minut...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nifir Zobacz posta
    Ja bym raczej stawiał na brak odpowiednich kodeków, ściągnij np. k-lite mega pack i sprawdź, czy dalej masz ten problem.
    Megapacki to nie tak calkiem dobry wybor. Lepiej sie ograniczyc do czegos, co naprawde dziala. Np. FFDSHOW lub CCCP, ktory pozwala obejrzec matroshke. Do kompletu quicktime i real alternative.

Cytat Zamieszczone przez Nifir Zobacz posta
    No zgadzam się, ale ja akurat potrzebuję trochę więcej i miałem nadzieję, że uda mi się to jakoś obejść. W Canonie można lecieć po 30 minut...
    Moze i tak, ale jednak to aparat... Mnie bardziej irytuje mala ilosc klatek na sek. i pasy. Do canona przez takie cos jednak wracal nie bede, bo video to dla mnie dodatek.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów