Szukaj
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Ładnie wykorzystałeś światło i kolory - szczególnie na 1 i 2. Nie do końca przekonują mnie natomiast kadry.
Dzięki za opinię... Pomimo tego, że jedna, to cisza jaka po niej została, mówi sama za siebie...T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Na 2 pomost niepotrzebnie zlewa sie z lasem (odbiciem).
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Zgodzę się... Chciałem tego uniknąć, ale nijak się dało... by jednocześnie pomost prowadził wzrok ku "kolorom jesieni"...T_P_
2jak nie jest zła choć posiada mały mankament ale mogę się mylić, wydaje mi się bowiem, że wb lekko nie teges.
WB czyli white balans czyli balans bieli.
Generalnie fajna kładko/drabinka. Ja bym tam pojechał jeszcze raz i zaliczył pionowy kadr na długim czasie przy zachodzącym słońcu lub chwiłę po . Pozdrawiam.
Jak dla mnie najlepsza 2.
D700 + D90 + SB-900 + N24-70/2.8 + N18–105 + N35/1.8G
Skontaktuj się z nami