Nie udało mi się spotkać z forumowiczami, bo cały weekend przesiedziałem w Białce. W sobotę pomagaliśmy trochę robić nowy snowpark, a w niedziele było testowanieNa zdjęciu Tomek Paździor, kręcący flatspin'a.
Szukaj
Nie udało mi się spotkać z forumowiczami, bo cały weekend przesiedziałem w Białce. W sobotę pomagaliśmy trochę robić nowy snowpark, a w niedziele było testowanieNa zdjęciu Tomek Paździor, kręcący flatspin'a.
D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
Góry i inne
Tu akurat fajnie by wyszła chyba sama sylwetka na tle nieba .. ale to moja opinia
D700 + D90 + SB-900 + N24-70/2.8 + N18–105 + N35/1.8G
paździor + ryba i jest fajnie![]()
nie wiem czy nie widzialabym tylko kadru troszke w lewo
d700
dajcie mi rybałte!
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Mało komentarzy , więc daje drugie dla rozruszaniaTu Mateusz Granat.
Góry i inne
mogłeś bliżej podejść, żeby nie było troche lewego i rajder wiekszy, ale przez rybie można dostać w głowe, bo sam dzisiaj przez 17mm nie dostałem dechą, bo wydawało mi się że jeszcze mam czas odskoczyć, a tu dupa![]()
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Nie dało rady nic zrobićMoże tego nie widać, ale obydwa są robione z poziomu śniegu, a wcale wysoko nie latali. Ta chopka to była przejściówka. Pod koniec dnia została już rozjeżdżona przez ratrak, nową zrobili obok.
Góry i inne
moje sportowe przyzwyczajenia podpowiadają "powinno być dużo ciaśniej"
zamiłowania do fotek krajobrazowych mówią "ładny widoczek"
i teraz trzeba zdecydować czy dla mnie to bardziej fotka sportowa z dodatkiem krajobrazu czy bardziej krajobraz z jakimś sportem w tle
skoro umieszczasz to w dziale sport to chyba jednak wolałbym troszkę ciaśniej![]()
Tak, obie. W Białce jest wszystko spoko, poza tym że snowpark jest cały dzień w cieniu. Słońce przechodzi idealnie za tymi drzewami, które widać na 2![]()
Góry i inne
Skontaktuj się z nami