Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie WOSP - Plock 2009

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy - Płock 2009
    Koncert grupy "JAMAL" oraz Światełko do nieba.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

p.s.
    pierwszy raz tu wstawiam fotki, więc proszę o wyrozumiałość, jeśli popełniłem jakąś gafę Wszelkie uwagi i komentarze mile widziane pozdrawiam

Domyślnie

fajerwerki fajne ,nawet bardzo

Domyślnie

ładnie ładnie - pdoba mi sie
    z pozdrowieniami [email protected]
    d700; 50mm f1.4; 80-200mm f2.8; 35-70mm f3,5

pebees
    Gość

Domyślnie

Dwójka mi nie pasuje, ze względu na obcięte stopy. Reszta całkiem sympatyczna

Domyślnie

za blisko sceny stałem i nie dało rady stóp nie obciąć

Domyślnie

Co prawda stary wątek ale wstawiłem swoje z tej imprezy więc...
    Ogniami się nie chwalę bo jakoś mi nie podchodzą - technicznie jak u Ciebie. Zwykłe takie były. Bez emocji. Mieliśmy lepsze w tej naszej mieścinie.
    Co do koncertu - 1 i 4 - podoba mi się kolorek.
    2 i 3 - chyba lampa wyprała kolor - właśnie dla tego nie lubię lampy na koncercie (nie umiem, nie znam się - pierze kolory).
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Domyślnie

Koncertu tutaj nie widać, na 1,2,3 panowie coś mówią do siebie albo do ludzi za scena. Kolory kiepskie, przejaskrawione ( moze za duzo kontrastu ). 3 niedoswietlona ewidentnie. 4 jest najlepsza ale tylko z powodu że na tle gorszych pozostałych zdjęć, widać że ktoś spiewa ale mikrofonem i ręką zasłania 3/4 twarzy. Ognie sztuczne, hmmm widziałem piękniejsze na tym forum ( zreszta wystarczyl by jeden ). Tak wiec z Twojego reportazu wynika ze na polowie koncertu była gasdanina na scennie a druga polowa to ognie sztuczne.
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

no gadają, bo w zasadzie ze śpiewaniem to oni mają mało wspólnego dzięki za komentarz i uwagi, na pewno się przydadzą podczas następnego pstrykania pozdr.

Uprawnienia umieszczania postów