Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Mocny alkohol

Domyślnie Mocny alkohol

Zabawa z płomieniami.

zapraszam do komentowania.

Domyślnie

Krzywo, nieostro, ogólnie nijak jesli o mnie chodzi... ,a tak na maginesie to powinno być alkohol :P

Domyślnie

jak na amatora to jestem z siebie zadowolony :]

Domyślnie

Jeżeli tak będziesz podchodził do swoich prac, to nigdy nie zrobisz dobrego zdjęcia. Sam jestem amatorem i wielokrotnie dostałem po uszach za swoje prace pomimo, że sam uważałęm je za dobre.
    malibu napisał pod moim zdjęciem, tak :
    "proponuje więcej ogladać prac innych , gdy już stwierdzisz że zrobiłeś super mega hiper obrazek , nie wstawiaj go odrazu na forum odczekaj ze 3 dni i spójrz na niego jeszcze raz - jeśli nadal będzie super mega hiper - to wstawiaj - jesli tylko mega hiper to nie ".
    Wierz mi, to działa
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

więc co poprawić w tego typu fotografiach?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez n6680n Zobacz posta
    więc co poprawić w tego typu fotografiach?
    Wpierw zadaj sobie pytanie co chciałeś pokazać?? Jak będziesz miał wizję..... to idź na piwo i jeszcze raz przemyśl.
    To nie takie proste móc pomóc komuś, skoro ten sam nie wie czego chce.
    Chciałeś pokazać płomień w kieliszku, to po co ukazałeś pół metra stołu?? Pozdrawiam.

Domyślnie

A mnie zawsze powtarzali: "Celuj wyżej...". Nie wmawiaj sobie bycia amatorem Dwójka lepsza. Poprawiłbym kolory i WB.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Uprawnienia umieszczania postów