Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Zdjecia dla myslacych . Pomyslcie o tym .

Domyślnie

Boskie tłumaczenie :P

Szczerze mówiąc... osobiście wolę zdjęcia Kaliny.

Oszczędny w słowach Awatar Rider
    Miasto
    Poznań/Wronki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikkay Zobacz posta
    Szczerze mówiąc... osobiście wolę zdjęcia Kaliny.
    A ja szczerze mówiąc wręcz zdyskredytuję podlinkowane zdjęcia wobec prac zarówno Kaliny, jak i Pana Trzcionki. Jak to mówią: cudze chwalicie, swego nie znacie. Wg mojego gustu Ascough nie ma startu do naszej ścisłej czołówki. Ale to tylko moje zdanie (choć nie tylko, z tego co widzę, a co mnie niezwykle cieszy )
    Dwie puszki, kilka stałek, jeden zoom, jakieś akcesoria i duuuuużo radości z fotografii

Domyślnie

Co do Ascougha to imho jest świetny, a co do porównań to nie lubię, jednak jedno małe będzie

Wygrzebałem kiedyś z jakiegoś forum linka do galerii jednej pary, którą focił Ascough (link był do jego strony), obejrzałem i kompletnie mnie ten set nie zachwycił. Adamowi Trzcionce też kompletnie ta seria nie weszła (nie będę się jednak za niego wypowiadał), podsyłał dalej Kalinie i z tego co mówił jej też. Pewnie, że Jeff Ascough ma kupę zajebistych zdjęć, jednak ten jego całościowy materiał był do bólu poprawny natomiast jajec nie urywał

Ślub robił mi właśnie Adam i jakbym miał porównywać z tamtym setem Ascougha, to angol się kryje
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Jeff Ascough to inna szkoła fotografii , inny styl, styl czysto dokumentalny.
    Zdjęcia Ascougha nawiązują do mistrzów fotoreportażu:

"I have loads of 'heroes' within photography. Cartier-Bresson, Erwitt, Salgado, Frank, Eugene Smith... "

"Currently my biggest influence is Nachtwey"

I to widac na jego zdjęciach.

Adrian każdemu najlepszemu może się trafić gorszy fotoreportaż, tak samo jest z muzyką na żywo, jednego dnia zespół da fenomenalny wystep innego dnia słabszy.

Uprawnienia umieszczania postów