Witam!
Dzisiaj chciałbym spróbować swoich sił w czerni i bieli. Czy tak jest znośnie czy raczej słabo?
Szukaj
Witam!
Dzisiaj chciałbym spróbować swoich sił w czerni i bieli. Czy tak jest znośnie czy raczej słabo?
Dziwnym nie jest
Chyba zaniżam poziom... Dam sobie spokój. Pozdrawiam![]()
Dziwnym nie jest
Zmien nick to Ci sie poszczesci. Pozdrawiam
niepotrzebna wineta a ziarno masakra kadrowo tez rewelacji nie ma
zrób większe ziarno, to doda uroku fotografii, ziarno jest jednym z elementów wyrazu, szczególnie w fot. analogowej, a w cyfrze wszyscy się go boją jak ognia....niepotrzebnie....
spróbuj nieco większy kontrast zrobić albo może sepia....kombinuj dziewczyno/chłopaku
obiecuję, przeczytam regulamin...
Nie wiem ale chyba nie nick robi zdjęcie tylko konkretna osoba / czlowiek / ludź
Więc nick jak nick, jednym sie podoba innym nie.
Co do zdjęcia to wydaje mi się, że wolabym kolorek i bez specjalnych udziwnień. Chociaż sam jestem niejdnokrotnie cudakiem do potęgi
Pozdrawiam
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
do mnie też nie przemawia.
D80 |D50 | Tamron 70-300| Sigma 10-20 | Marumi DHG | Slick Pro 780 DX|
A czy konwersja mało udana, czy w tą stronę jest w miarę poprawnie? Bawiłem się mikserem kanałów ale już sam nie wiem. Za komentarze dziękuję. Nicka raczej nie zmienię, chyba że zwolni się Death bez 666
P.S. Ziarno dodałem sam![]()
Dziwnym nie jest
Ja bym pobawil sie konwersja, sprobowal bardziej kontrastowej wersji. Sam kadr dosc nijaki.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Skontaktuj się z nami