A mnie przepały rażą i tyle, ale jestem amatorem z małą wiedzą![]()
Szukaj
A mnie przepały rażą i tyle, ale jestem amatorem z małą wiedzą![]()
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica
No to się porobiło, więc po kolei: Cóż przepałów u siebie nie widzę jak już wcześniej wspomniałem, ale monitorek to napewno mam słabszy 0d Eizo, a że na wydruku nie widać, a to jest w/g mnie podstawa. Dobra przepały zostawmy. teraz tło i bokeh. Otóż za tło robiła folia aluminiowa (taka do pieczenia kurczaka), światło na tło odbite od kolorowego brystolu (stąd taka kolorystyka). Co do błyszczących bobków to na świecie jest wiele rodzajów kaw. To była kawa czekoladowa (taka nazwa handlowa) droga jak diabli a w smaku wręcz syf, za to wyglądała jakby była specjalnie nabłyszczona i dlatego zakupiłem do zdjęć bo o taki efekt mi chodziło. Wieczorem jak wrócę z pracy wrzucę jakiś inny nie obcięty kadr. Póki co dzięki za zainteresowanie.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Perspektywa na 3-ce najbardziej mi podchodzi, zmienilbym jedynie polozenie tej maty na ktorej stoi cala kompozycja, na bardziej ukosne albo proste, w kazdym razie bardziej zdecydowane. Za to bokeh na 1-ce jest bardzo miodny. Co do przepalow, to mam niezle, skalibrowane monitory i nie jest az tak zle.
Skontaktuj się z nami