Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Coffee time

Domyślnie

A mnie przepały rażą i tyle, ale jestem amatorem z małą wiedzą
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

No to się porobiło, więc po kolei: Cóż przepałów u siebie nie widzę jak już wcześniej wspomniałem, ale monitorek to napewno mam słabszy 0d Eizo, a że na wydruku nie widać, a to jest w/g mnie podstawa. Dobra przepały zostawmy. teraz tło i bokeh. Otóż za tło robiła folia aluminiowa (taka do pieczenia kurczaka), światło na tło odbite od kolorowego brystolu (stąd taka kolorystyka). Co do błyszczących bobków to na świecie jest wiele rodzajów kaw. To była kawa czekoladowa (taka nazwa handlowa) droga jak diabli a w smaku wręcz syf, za to wyglądała jakby była specjalnie nabłyszczona i dlatego zakupiłem do zdjęć bo o taki efekt mi chodziło. Wieczorem jak wrócę z pracy wrzucę jakiś inny nie obcięty kadr. Póki co dzięki za zainteresowanie.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za komentarze w większości przychylne, za te krytyczne również, w końcu po to się zdjęcia wystawia, żeby poznać opinie a przede wszystkim dobre rady na przyszłość. Więc dla tych którym przszkadzały cięcia młynka i przepały takie dwa pstryki:

2.

i trochę z innej perspektywy:
    3.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Witusch
    Gość

Domyślnie

Perspektywa na 3-ce najbardziej mi podchodzi, zmienilbym jedynie polozenie tej maty na ktorej stoi cala kompozycja, na bardziej ukosne albo proste, w kazdym razie bardziej zdecydowane. Za to bokeh na 1-ce jest bardzo miodny. Co do przepalow, to mam niezle, skalibrowane monitory i nie jest az tak zle.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów