Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Pagórek...

Domyślnie

Hmm. Mam mieszane uczucia. Zdecydowanie nieudany kadr, natomiast fajna kolorystyka, bajeczne niebo. Masz inne ujecie stamtad?
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Wiecej zdecydowania.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Również zgadzam się z malasaną. Boszzz jakie tam niebo fotograficzne było
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

kolorki sliczne natomiast kadrowanie do poprawki lewj powinno byc 1/3 do 2/3 reszty i wówczas byłoby bardzo ładnie

kulten
    Gość

Domyślnie

Byłoby lepiej gdyby ta lewa część nie pozostawała aż tak w cieniu. Za resztą, kolory bardzo ładne.

Domyślnie

Witam. Faktycznie kadr został okaleczony. Niestety musiałem zdjęcie bardzo poprzycinać bo jak wspomniałem przy jakimś innym wątku testuję nowy program (wersja trialowa), który zamierzam kupić w pełnej wersji, a on wstwia swoje spore logo. Prawdę mówiąc to zależało mi głównie na opini właśnie odnośnie obróbki. I za nią dziękuję bardzo. Czy mam inne zdjęcia z tego miejsca...? No przecież całe lato i jesień Was nimi masakrowałem ...

Ps. Z drugiej strony... Jak tu poprawnie kadrować jak ledwo się trzymasz na stromym stoku, szaleje wichura, a statyw podskakuje jak przy trzęsieniu ziemi. Wersja przed krojeniem była jednak bardziej przepisowa

Domyślnie

testuję nowy program (wersja trialowa), który zamierzam kupić w pełnej wersji,
    Nie kupuj.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Nie kupuj.....
    Dobra.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów