Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Całkowicie Kulturalny Magazyn :)

Nie jestem pewien czy to właściwy dział ale spróbuję.
    Proszę o przeniesienie do działu z żartami,grafikami,bądź usunięcie jeśli moderatorzy uznają,że naruszam prawo.
    [/IMG]

Oszczędny w słowach Awatar rsuchorab
    Miasto
    Lublin/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Domyślnie

zdjęciem poziomu CKMu nie osiągnąłeś
    czcionki i jej kolor są absolutnie dramatyczne (dramatycznie brzydkie)
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

tak jak kolega wyżej napisał... tragedia. Pokombinuj więcej, dałeś 2-3 czicionki i to brzydkie, nie pasują tu. Wszystko w zieleni. Przypatrz się dobrze innym okładkom magazynów a potem zacznij coś robić. Do kosza.
    Nikon D60 + KIT 18-55mm + Sigma 70-200mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skrzyp Zobacz posta
    tak jak kolega wyżej napisał... tragedia. Pokombinuj więcej, dałeś 2-3 czicionki i to brzydkie, nie pasują tu. Wszystko w zieleni. Przypatrz się dobrze innym okładkom magazynów a potem zacznij coś robić. Do kosza.
    Ciekawe jakby wypowiedzieliby się zawodowcy?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Strzelce Kraj.

Domyślnie

można gdzieś dostać jakieś szablony, czyli orginalne czcionki, wzór okładki do ściągnięcia?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wianek07 Zobacz posta
    można gdzieś dostać jakieś szablony, czyli orginalne czcionki, wzór okładki do ściągnięcia?
    Witaj
    Jestem początkujący w tym temacie,robiłem wszystko ręcznie,i to moja pierwsza kompozycja,więc nie doradzę Ci bo nie rozglądałem się za szablonami.
    Jak Ty ocenisz tę pracę?
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yaaculek Zobacz posta
    Ciekawe jakby wypowiedzieliby się zawodowcy?
    Chciałem tylko pomóc, a że w grafice siedzę w 2 lata od malutkich userbarów bo layouty itp. myślałem że da Ci coś moja opinia.
    Pozdrawiam
    Nikon D60 + KIT 18-55mm + Sigma 70-200mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skrzyp Zobacz posta
    Chciałem tylko pomóc, a że w grafice siedzę w 2 lata od malutkich userbarów bo layouty itp. myślałem że da Ci coś moja opinia.
    Pozdrawiam
    Jeśli jesteś zawodowcem to wskaż jakąś bardziej konkretną ścieżkę,a nie używaj słów "tragiczne",to wcale nie pomaga amatorowi,który publikuje pierwszą swoją w cudzysłowiu okładkę mającą być żartem,a nie poważną pracą.
    I oglądnij sobie wcześniejsze numery CKM-gdzie czcionki na całej okładce są w jednym kolorze.
    A pewnie doskonale wiesz,że kolor zielony jest najlepiej tolerowany przez oko ludzkie.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yaaculek Zobacz posta
    A pewnie doskonale wiesz,że kolor zielony jest najlepiej tolerowany przez oko ludzkie.
    Pozdrawiam
    Zjadliwa zieleń na tle zgniło-turkusowo-szarego jest nienajlepiej tolerowana przez moje oko.

Co do liternictwa, to sprawa nie jest prosta. To sztuka znacznie starsza niż fotografia, nie da się również w pięciu słowach wtajemniczyć kogoś w jej arkana, ale nadrzędną sprawą jest czytelność, porządek, prostota i harmonia, tu zaś niestety mamy chaos i migotliwość utrudniającą odczytanie tekstu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów